Voor 17.00 uur besteld?
Vandaag verstuurd!
Gratis verzending vanaf €35.-*

Zonnig zomers weer is natuurlijk genieten.

Lees meer

Koelbox accessoires

Koelelementen, de onmisbare koelbox accessoires!

Zonnig zomers weer is natuurlijk genieten. Lekker een dagje naar het strand of genieten op de camping. Het nadeel is alleen dat eten en drinken opwarmt en gekoeld moet worden om het houdbaar en lekker te houden. Koelboxen of koeltassen zijn hier goede oplossingen voor. Om de koelcapaciteit te verbeteren van deze koelingen kan je gebruik maken van koelbox accessoire zoals koelelementen. Hiermee blijft je eten en drinken nog langer koel. Ook herbruikbare ijsblokjes of ijsblok zakjes zijn ideaal drinken koeler te drinken. Koelelementen zijn er in allerlei formaten. Belangrijk is dat je rekening met ze houdt aangezien ze ruimte in de koeltas/ koelbox innemen.

Lees meer
Lijst
Foto's
  • 1
  • 1

Vaak worden koelboxen op de grond gezet. Nadeel daarvan is dat je altijd zo diep moet bukken om iets uit de koelbox te kunnen pakken. Travellife heeft daar de oplossing voor: de koelboxdrager als koelbox accessoires! Deze vergroot het gemak en zorgt ervoor dat jij minder ver hoeft te bukken. De koelboxdragers hebben een groot draagvermogen waardoor ook de grote koelboxen op deze strandaard kunnen staan. De koelbox dragers zijn vaak in te stellen in verschillende hoogtes. Bij geen gebruik van deze standaard kunnen ze compact worden opgeborgen, tevens is hij licht in gewicht.

Een aantal koelboxen werken op 12 volt, handig voor onderweg maar niet makkelijk om deze thuis of op de camping te gebruiken. Bijvoorbeeld om de koelbox al te koelen voordat je vertrekt of de gehele vakantie te kunnen gebruiken. Om dit wel mogelijk te maken vind je onder de koelbox accessoires omvormers. Deze maken het mogelijk om een 12V koelbox ook op 230V aan te sluiten. Zo kun je de koelbox ook thuis of op de camping gebruiken. Ook vind je onder koelbox accessoires handige aansluitsnoeren voor als jij hem in alle hectiek bent vergeten of simpelweg kapot is.