• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Je hebt ze vast al wel eens gebruikt, de spanbanden. Lees meer

Spanbanden

Spanbanden onmisbaar in je kampeeruitrusting

Je hebt ze vast al wel eens gebruikt, de spanbanden. Handig om iets mee vast te zetten of om iets klein en compact te houden. Bij Kampeerwereld Hendriks vind je een ruime keus in spanbanden, spanrubbers en bagagespinnen. Ideaal voor gebruik op de camping maar ook voor thuis of onderweg. In ons assortiment hebben wij diverse soorten spanbanden. Gewoon een simpele spanbanden of juist uitgebreide met ratelgesp, wij hebben het allemaal! Wat dacht je van een aanhangwagennet die je kan afspannen? Handig voor als je de aanhangwagen gebruikt voor al je kampeerspullen, ook die vind je bij ons in het assortiment.

Lees meer
Lijst
Foto's

De Hendriks spanband is een handig artikel om altijd bij je te hebben. De Hendriks spanband heeft ontelbaar veel gebruiksmogelijkheden. De spanband is in verschillende lengtes verkrijgbaar, hierdoor heb je voor elke klus of probleem wel een passende oplossing. Ook zelf zijn wij fan van de spanbandjes. We gebruiken ze in onze winkel in Ermelo ook voor van alles en nog wat. Even iets ophangen of producten bij elkaar houden, het kan er allemaal mee. Een Hendriks spanbandje kan dus eigenlijk niet ontbreken in je kampeeruitrusting of gereedschapskist. Het komt altijd wel van pas gedurende je reis.

Heb je bevestigingspunten nodig op plekken waar ze niet zitten? Met een Loadlock Smartlock creëer je een bevestigingssysteem waarmee je bevestigingspunten kan verstellen op een gewenste plek. Bouw het in bedrijfswagen, aanhangwagen of ergens op een muur. Op deze manier kan je zelf de plek van het bevestigingspunt bepalen en kan je het product altijd goed vastzetten met een spanband. Gebruik één  van de spanbanden met een ratelgesp uit ons assortiment om je lading extra goed vast te zetten. Zo weet je zeker dat je lading niet zal omvallen en je veilig de weg op kan gaan.