• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie
Sandalen en slippers

Sandalen en slippers

Wanneer de zomer haar intrede heeft gedaan kunnen de sandalen en slippers weer aan je voeten! Gelukkig kan je bij Kampeerwereld Hendriks je hart ophalen want wij hebben een ruime collectie sandalen en slippers. Lees meer

De zomer tegemoet met sandalen en slippers

Wanneer de zomer haar intrede heeft gedaan kunnen de sandalen en slippers weer aan je voeten! Gelukkig kan je bij Kampeerwereld Hendriks je hart ophalen want wij hebben een ruime collectie sandalen en slippers. Met een paar mooie sandalen of slippers aan je voeten kan je de zomer echt tegemoet. Handig voor op de camping, je vakantie in Griekenland of gewoon lekker thuis in de achtertuin tijdens een heerlijke zomerdag! Dus wil je goed voorbereid zijn op de zomer en die fijne zomerdagen? Dan mag een paar sandalen en slippers niet in jouw kast ontbreken!

Lees meer
Lijst
Foto's

Iedere vakantieganger stopt altijd graag een paar sandalen en slippers in de tas. Een paar fijne slippers is namelijk altijd handig om bij je te hebben op het strand, ze gaan makkelijk even uit als je door het zand wilt lopen. Maar ook op en om de camping is een paar slippers ideaal. Sandalen zijn dan weer heel geschikt om wat langer op te lopen, zeker als je een paar mooie Teva’s neemt. Met Teva sandalen kan je vaak langere afstanden lopen en ook door het water. Sandalen en slippers zijn dus een essentieel item in je koffer deze zomer!

Binnen ons assortiment sandalen en slippers kan werkelijk het hele gezin uit de voeten. Want voor zowel jezelf als voor de kids hebben we leuke sandalen en slippers in onze collectie. De merken lopen uiteen van Teva, Ipanema tot aan Birkenstock en Rider. Dit zijn stuk voor stuk merken met een goede kwaliteit en de pasvormen lopen uiteen, dus voor ieder gezinslid zal er een leuk paar sandalen en slippers tussen zitten. Zo begin je de zomer en je vakantie natuurlijk helemaal goed!

Wanneer je in de zomer op vakantie gaat zal er altijd een paar slippers en/of sandalen mee gaan in de koffer. Natuurlijk is dit zomerse schoeisel ook fijn om in je vrije tijd te dragen en heb je mogelijk zelfs meerdere slippers en sandalen in de kast staan. Daarom hebben wij bij Kampeerwereld Hendriks een grote collectie zomerschoenen voor dames en heren, maar ook voor de kids hebben wij een mooie collectie op de plank staan. Van groot tot klein kan uit de voeten met onze slippers en sandalen. Wij hebben deze vanaf maat 19 tot en met 50.

Belangrijk bij de keuze van een nieuwe sandaal of slipper is natuurlijk dat hij lekker zit. Gelukkig hebben wij veel leuke sandalen en slippers die naast dat ze goede ondersteuning bieden er ook nog eens leuk uitzien. Denk hierbij aan merken als Teva en Birkenstock. Deze hebben een goed voetbed en bieden je voet goede ondersteuning, ook als je de hele dag op pad bent. Daarbij kan je met veel sandalen van Teva door het water waden en hebben deze vaak een extra demping. Deze slippers en sandalen zijn geschikt voor outdoor activiteiten maar kunnen ook goed op het werk gedragen worden.

Ook voor de casual slipper ben je bij ons aan het juiste adres. Ook hierbij bieden wij je een groot assortiment aan. Denk aan merken als Rider, Sinner en Rider. Maar ook van Teva en Birkenstock hebben wij de casual slipper in ons assortiment. Je vind bij ons teenslippers, badslippers, leren slippers en kunststof slippers. Deze flip flops zijn er ook nog eens in veel kleuren en modellen zodat er altijd wel een slipper voor jou tussen zit. Deze zomerse en kleurrijke collectie slippers en sandalen is mode gevoelig en wordt ieder voorjaar vernieuwd.