• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

De tenten van Bardani zijn ontworpen om jarenlang mee te gaan. Lees meer

Bardani tenten

Stevige, degelijke Bardani tenten waar je jarenlang plezier van hebt

De tenten van Bardani zijn ontworpen om jarenlang mee te gaan. De combinatie van stevige tentstokken, hoogwaardige materialen en een buitentent van duurzaam ripstop katoen zorgen voor een stevige, degelijke tent. Daarnaast zijn Bardani tenten ook ontworpen voor comfort. Zo zijn de tenten uitgerust met grote ramen, die voor wat privacy ook afgesloten kunnen worden. Daarnaast zijn de tenten voorzien van extra ventilatieroosters en horrengaas. Zo kun je de tent lekker ventileren, zonder ongewenste insecten naar binnen te laten. De Bardani tenten zijn er in verschillende uitvoeringen en groottes, van 3- tot wel 6-persoons. Bardani tenten: comfortabel, stevig en degelijk.

Lees meer
Lijst
Foto's
Keuzehulp tenten V2
Bardani AirWave 260 TC AIR - 3 Persoons Opblaastent
Leverbaar in 5 tot 7 werkdagen
999.00
Bardani Taiga 320 RSTC / 4 Persoons Tent Beige
Leverbaar in 5 tot 7 werkdagen
499.00
Bardani Royal Prestige 460 RSC / 6-Persoons Tent
Leverbaar in 5 tot 7 werkdagen
2,899.00
2,699.00

De buitentent van veel Bardani tenten is gemaakt van zogeheten ripstop katoen. Dit is katoen waarin ter versteviging nylon draden zijn verwerkt. Deze draden zijn op korte intervallen kruislings verweven met het katoen. Hierdoor stoot een eventuele scheur al na enkele millimeters op een nylon draad, die voorkomt dat de scheur verder groeit. Zo worden scheuren direct gestopt, wat de levensduur van de Bardani tent vergroot. Omdat de tent nog steeds voor een groot deel uit katoen bestaat, ademt deze nog steeds goed. Ripstop combineert dus de sterkte van nylon en de ademende eigenschap van katoen tot een duurzaam tentmateriaal.

Tegenwoordig is er ook een complete lijn Bardani tenten die je niet opzet met een vast frame maar die je eenvoudig opblaast. Zo hoef je minder grote en zware tentstokken mee te nemen, wat een hoop gewicht en ruimte bespaart. Het frame van deze tenten bestaat uit stevige luchtslangen. Door deze slangen op te pompen krijgt je tent vanzelf de juiste vorm. Erg makkelijk en snel dus. De opblaasbare tenten zijn gemaakt van stevige en duurzame materialen. Veel buitententen zijn bijvoorbeeld gemaakt van technisch katoen, wat de goede eigenschappen van katoen en polyester combineert. Zo gaan deze tenten lang mee en zorgen zij voor jarenlang kampeerplezier.