• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Natuurlijk kiezen we met kamperen voor een primitieve levensstijl, maar we doen allemaal ons best om ook die stijl en periode zo comfortabel mogelijk te maken. Lees meer

Tenttegels & Vloerdelen

Extra comfort op de camping met tenttegels

Natuurlijk kiezen we met kamperen voor een primitieve levensstijl, maar we doen allemaal ons best om ook die stijl en periode zo comfortabel mogelijk te maken. In het begin van onze vakantie kunnen we lachen om een wiebelende stoel op een oneffen ondergrond, maar na enige tijd begint het misschien toch wel wat te irriteren. Op dat moment zijn tenttegels de perfecte upgrade. Tenttegels zorgen voor een vaste vloer in je tent of voortent. Ze zorgen daarbij voor een betere isolatie en voorkomen dat het vocht omhoogtrekt. Ook je tenttapijt blijft beter liggen en wordt niet vies van het gras. Ideaal als je het ons vraagt!

Lees meer
Lijst
Foto's

Bij kampeerwereld Hendriks hebben we een breed assortiment van tenttegels en vloerdelen. Met deze vloertegels kan jouw tent compleet gemaakt worden. De tegels zorgen voor een fijne en vlakke ondergrond in de voortent en samen met de zijstukken kan je het geheel mooi afwerken. De boven en onder zijstukken zorgen voor een schuine afwerking die mooier oogt en voorkomt dat je struikelt. Het assortiment biedt open- en gesloten vloertegels van Isabella en ons eigen merk Hendriks. Op sommige campings geven ze de voorkeur aan open/doorlatende vloertegels, omdat je met deze tegels het gras beter beschermen. Vergeet in dat geval niet een eco-gronddoek te gebruiken, want anders is het effect er af.

Tenttegels bieden niet alleen op de camping uitkomst. Ook thuis kunnen de vloertegels erg goed van pas komen. Bijvoorbeeld bij het geven van een gezellig tuinfeestje. De vloertegels van Hendriks en Isabella zorgen voor schone, droge en warme voeten. Daarnaast zorgen ze voor een stabiele en gelijke ondergrond waarop je makkelijk tafels, campingstoelen, een barbecue en een terrasverwarmer kan plaatsen. Al deze artikelen zorgen voor het gezellige sfeertje bij je zomerse tuinfeest. Zo zijn tenttegels niet alleen een investering voor je kampeeruitrusting, maar een investering voor op reis én voor thuis.