Voor 17.00 uur besteld?
Vandaag verstuurd!
Gratis verzending vanaf €35.-*

Goed vlees, koud bier en een Weber barbecue.

Lees meer

Weber barbecues

Weber; de eerste stap naar dat perfecte stukje vlees

Goed vlees, koud bier en een Weber barbecue. Wat wilt een mens nog meer. Weber is leidend in de barbecue markt en met wel een heel goede reden, andere merken komen niet tot de kwaliteit en design van Weber. Door slimme ontwerpen en met de accessoires kan je op alle verschillende manieren je vlees, vis en ja ook groenten perfect bereiden. Het zijn geen automatische barbecues je moet wel werken voor dat perfecte stuk vlees. De echte barbecue mensen koken het liefst op briketten of houtskool, maar bij Weber hoef je je echt niet te schamen wanneer je een elektrische op gas barbecue hebt.

Lees meer
Lijst
Foto's
  • 1
Weber Q 1400 Stand / Elektrische Barbecue
Op voorraad
349.00
319.99
Weber Q 1400 / Elektrische Barbecue
Op voorraad
299.00
289.00
Weber Go-Anywhere / Houtskool Barbecue
Op voorraad
99.99
94.99
Weber Q1200 / Gasbarbecue
Op voorraad
299.00
279.99
Weber Pulse 1000 / Elektrischebarbecue
Op voorraad
499.00
469.99
Weber Q 1200 Stand / Gasbarbecue
Op voorraad
349.00
319.99
Weber Smokey Joe Premium
Op voorraad
89.99
82.50
Weber Spirit E-320 Classic Black
Op voorraad
749.00
699.00
Weber Q 1000
Op voorraad
249.99
224.99
Weber Smokey Joe Premium / Houtskool Barbecue
Leverbaar in 5 tot 7 werkdagen
89.99
82.50
Weber Genesis II EP-335 GBS / Gasbarbecue
Leverbaar in 5 tot 7 werkdagen
1299.00
Weber Pulse 1000 Stand / Elektrische Barbecue
Leverbaar in 5 tot 7 werkdagen
599.00
549.99
  • 1

Wanneer mensen zeggen dat ze gaan barbecueën dan gaan de meeste grillen. Nu hoor ik je denken dat dit toch allebei hetzelfde is. Toch zal ik je hierin moeten verbeteren. Wanneer je gaat barbecueën ben je eigenlijk je product ( vlees, vis, groenten) indirect aan het garen. Dit houd in dat de warmte bron niet direct onder de producten ligt. Met deze techniek kan je heel mooi langzaam garen ofwel “slow cooking” toepassen. Bij het grillen leg je de producten direct boven de warmte bron. Ideaal om vlees bijvoorbeeld dicht te schroeien of vervolgens op de rand ( indirect) verder te garen.