• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie
Stel je vraag

Kwaliteit en functionaliteit, dat is waar Polydaun slaapzakken voor staan.

Lees meer

Polydaun

Kwaliteit en functionaliteit, dat is waar Polydaun slaapzakken voor staan. Dankzij jarenlange innovatie en ontwikkeling is dit merk specialist op het gebied van slaapzakken, slaapmatten en kussens. Ga je kamperen in Europa, of een avontuurlijke reis maken naar de Noordpool, bij Kampeerwereld.nl kan je terecht voor een complete Polydaun uitrusting.

Lees meer
Lijst
Foto's
  • 1
  • 1

Het assortiment bestaat uit diverse maten, materialen en designs. Ook lakenhoezen en self-inflating matten behoren tot het assortiment. Voor de kinderen hebben we bij Kampeerwereld.nl een allround slaapzak met kleurrijk dessin en stoere print. Jongens hebben een blauwe variant en meisjes natuurlijk een roze. Hij heeft een speciale kinderafmeting en is gemaakt van 100% katoen met een Hollowfiber vulling.

De Polydaun slaapzakken zijn ontwikkeld voor allerlei bestemmingen. Ze zijn getest tijdens diverse professionele pool- en woestijnexpedities, rally’s en zeilevenementen rond de wereld. Vrijheid is dan ook de inspiratiebron van dit merk. Kies je eenvoud of juist luxe, aan jou de keus! Alle producten zorgen er hoe dan ook voor dat je nachtrust zo comfortabel mogelijk is.

De organisatie wil milieubewust en duurzaam handelen. Het katoen dat wordt gebruikt voor deze artikelen is dan ook van 100% eerlijk katoen gemaakt. De organisatie kan dankzij het Max Havelaar keurmerk garanderen dat het katoen dat zij gebruiken op een eerlijke manier gekocht is bij boeren in ontwikkelingslanden.