Voor 17.00 uur besteld?
Vandaag verstuurd!
Gratis verzending vanaf €35.-*

Wanneer je een fijne campingkast hebt gevonden zijn hier nog verschillende accessoires bij.

Lees meer

Kast accessoires

Onderdelen en kast accessoires voor jouw campingkast

Wanneer je een fijne campingkast hebt gevonden zijn hier nog verschillende accessoires bij. Met deze campingkast accessoires kun je bijvoorbeeld een andere functie geven aan je campingkast of juist zijn bestaande functie uitbreiden. Ook reserve onderdelen vind je bij de kast accessoires. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je onderdelen kwijtraakt of dat deze stuk gaan. Toch kan dit gebeuren en dan is het erg prettig als je deze onderdelen los kunt kopen. Denk hierbij aan de bekende hoekstukjes van de kasten die op magische wijze soms zomaar lijken te verdwijnen. Gelukkig kun je die nu gewoon los verkrijgen.

Lees meer
Lijst
Foto's
  • 1
Isabella Stekkertoren
Op voorraad
50.00
Defa Hoekstukken boven
Tijdelijk niet leverbaar
9.99
Defa Hoekstukken verstelbaar
Tijdelijk niet leverbaar
9.99
Bo-Camp Hoekstukken voor kasten
Niet meer leverbaar
4.99
Bo-Camp Lade opvouwbaar large 2 stuks
Niet meer leverbaar
9.95
  • 1

Heb jij een leuke campingkast of organiser, maar wordt het nu in de kast een rommeltje? Dan zijn de apart verkrijgbare lades van Bo-Camp misschien iets voor jou. Deze zijn officieel gemaakt voor de Bo-Camp organiser, maar je kunt ze natuurlijk ook in andere kasten gebruiken. Deze lades komen in een kleine en een grote variant en geven jou de mogelijkheid je spullen nog beter te organiseren. Ook onttrekken deze kast accessoires de spullen aan het gezicht. Prettig als je niet van open vakken houdt. Het handige aan deze lades is dat je ze na gebruiken kunt opvouwen. Zo kun je ze dus compact opbergen en vervoeren. Slim!

Een populaire en handige kast accessoire is de stekkertoren van Isabella. Deze past op de dubbele en enkele kasten van dit merk en bevat naast twee stopcontacten ook twee usb-poorten. Handig om je telefoon op te laden en je elektrische apparaten op aan te sluiten. De stekkertoren zelf kun je na gebruik in zijn geheel in de kast laten verdwijnen. Zo kun je het bovenblad weer voor andere dingen gebruiken. Je kunt de stekkertoren weer uitschuiven wanneer je deze nodig hebt. Dit voorkomt die lelijke stekkerblokken en snoeren die door de tent heen lopen.