• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie
Hulp bij het bestellen van wandelschoenen

Online bestellen wandelschoenen

Je staat op het punt een nieuw paar wandelschoenen aan te schaffen, maar ja, welke maat heb je dan nodig? 
Wie weet kunnen deze stappen je helpen om de juiste wandelschoen te kiezen. Wil je nou echt zeker weten dat je het juiste paar kiest? Kom dan gezellig passen in onze winkel.  

Ga met je blote voeten op een vel papier staan en zet een stip bij je grootste teen en je hiel. Doe dit bij beide voeten. Meet daarna afstand tussen de stippen. De grootste voet bepaalt uiteindelijk je schoenmaat.  

Hulp bij het bestellen van wandelschoenen

Kijk daarna in de juiste tabel welke maat correspondeert met jouw voetlengte. Mocht je tussen twee maten in zitten raden we je aan om voor de grotere maat te kiezen. Zo hou je wat ruimte over voor je sokken en voor het opzwellen van je voeten tijdens het wandelen.

Hulp bij het bestellen van wandelschoenen

Vergelijk de schoenen die wij aanbieden op de website.  
Natuurlijk kunnen we niet elk detail van een schoen benoemen op een website, maar de specificaties geven vaak wel een beeld van het soort schoen, de leest en de materialen.  

Hulp bij het bestellen van wandelschoenen

Bestel de schoen die qua beschrijving het beste past bij jouw voeten en activiteiten. Kijk niet naar het uiterlijk van de schoen, dit is best lastig, maar belangrijk is om de juiste schoen te kiezen. Het gaat erom dat jij fijne wandelingen kan gaan maken. Aangezien we veel schoenen in verschillende kleuren hebben kan je toch nog kiezen wat het beste bij je past qua uiterlijk.

Hulp bij het bestellen van wandelschoenen

Zodra je je schoenen thuis hebt ontvangen, is het belangrijk om deze goed te passen. We raden je aan om ze aan te trekken wanneer je al een stuk hebt gelopen of aan het einde van de dag. Je voeten zijn dan namelijk net iets opgezet. Dit voorkomt dat je te kleine schoenen koopt. Trek de schoenen aan en wandel er even mee binnenshuis. Je kunt de binnenzool van de schoen er even uithalen om met je voet op de binnenzool te gaan staan. Je kan dan meten door je duim dwars voor je voet te leggen of je nog genoeg ruimte voor je tenen hebt. Mocht er geen duim voor je voet passen loop je de kans dat de schoenen te klein zijn en je zwarte teennagels oploopt. Voor het eventueel ruilen is het erg belangrijk dat de schoenen niet buiten zijn gedragen, de kaartjes er nog aanzitten, de schoenen er nieuw uitzien en dus nog niet naar je voeten zijn gevormd.

Hulp bij het bestellen van wandelschoenen

Natuurlijk begint je avontuur bij Kampeerwereld Hendriks, dus nadat je je nieuwe schoenen helemaal hebt getest is het de vraag wanneer je ze voor het eerst gaat gebruiken. Plan een heerlijke hike, citytrip of wandeling en geniet van de natuur om je heen. We wensen je heel veel plezier met je nieuwe paar schoenen.

Hulp bij het bestellen van wandelschoenen