• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Cobb heeft als basis vier modellen BBQ’s, waarvan twee modellen ook in een compacte uitvoering verkrijgbaar zijn. Lees meer

Cobb barbecue

Een Cobb BBQ kan grillen, bakken, braden, roken en wokken

Cobb heeft als basis vier modellen BBQ’s, waarvan twee modellen ook in een compacte uitvoering verkrijgbaar zijn. Standaard worden deze modellen BBQ’s geleverd met een deksel, basisplaat en handvat. Door een Cobb BBQ uit te breiden met accessoires is hij aan te passen naar ieders barbecue- en kookbehoefte. Zo kan je de Cobb BBQ met behulp van de grillplaat bijvoorbeeld omtoveren tot een Cobb grill. Er zijn er nog veel meer opties: barbecueën, bakken, braden, roken en wokken. Deze veelzijdige barbecue is dus van alle markten thuis. Kom jij ook bij ons je Cobb BBQ kopen?

Lees meer
Lijst
Foto's

Een Cobb BBQ staat voor veiligheid en gebruiksgemak. Met een speciale briket, de Cobble Stone, steek je op eenvoudige wijze de Cobb BBQ aan. Na circa 3 minuten is de Cobble Stone warm genoeg en is de Cobb BBQ klaar voor gebruik. De mantel en onderkant van de Cobb worden niet warm waardoor je de BBQ zelfs op tafel of op het dek van de boot kan gebruiken. Op die manier wordt barbecueën nog leuker, want je kan hem dus op oneindig veel plekken gebruiken op een veilige manier. Ook is hij erg makkelijk weer schoon te maken. 

Sommige mensen koken liever niet op vuur of kolen. Om toch de beste barbecue ervaring te hebben, biedt Cobb ook een barbecue aan die op gas werkt. Het aanmaken van deze Cobb gaat nog makkelijker en met de thermische beveiliging ook nog eens een stuk veiliger. Hiernaast blijft deze uitvoering nog net zo mobiel. Dit komt door de combinatie met gasblikken met een schroefventiel. Deze kleine blikjes van ongeveer 450 gram zijn handzaam en je kan er een flinke maaltijd op bereiden. Ook voor deze gas Cobb geldt dat deze aan de buitenkant niet warm wordt. Ideaal voor op tafel dus.