• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Waar jouw vakantie ook naartoe gaat om één ding kan je niet heen, een toiletbezoek. Lees meer

Toiletemmers

Altijd en overal gemak met een toiletemmer

Waar jouw vakantie ook naartoe gaat om één ding kan je niet heen, een toiletbezoek. Als je met een tent op kampeervakantie gaat en je de sanitaire gemakken van een caravan of camper niet hebt, kan het fijn zijn om je eigen draagbare toilet bij je te hebben. Zo hoef je bijvoorbeeld 's nachts niet de hele camping over als het toiletgebouw ver weg is. Dat kan zeker handig zijn als je ook met wat jongere kinderen op pad bent. Wij hebben verschillende soorten toiletemmers in ons assortiment, zo is er voor ieder wel wat wils.

Lees meer
Lijst
Foto's

De meest eenvoudige toiletten die wij in ons assortiment hebben zijn de toiletemmers van het merk Curver. Deze zijn compact en handig voor op de camping, maar bijvoorbeeld ook op een boot. Zo heb je bij hoge nood altijd gemakkelijk een toiletemmer bij de hand. Hiernaast verkopen wij ook het Khazi draagbare toilet van het merk Kampa, voor als je het toch fijn vindt om wat meer comfort te hebben. Heb je nog vragen over onze toiletemmers of het gebruik ervan? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze winkel.

Eén van onze favoriete draagbare toiletten is de King Khazi van het merk Kampa. Dit is een luxere uitvoering dan de eenvoudige toiletemmers. Deze is ideaal voor gebruik op de camping, een boot maar bijvoorbeeld ook als je in een verbouwing zit. De Khazi toiletten bieden je meer comfort door de toiletbril met deksel en de toiletrolhouder aan de zijkant. Verder is deze gemakkelijk af te sluiten met een deksel en de afvalemmer is er gemakkelijk uit te halen om te legen en schoon te maken. Zo gaan comfort en gebruiksgemak hand in hand, ideaal toch?

Wat is het verschil tussen de Kampa Khazi en de Bo-Camp portable toiletten?

Qua uiterlijk lijken deze draagbare toiletten erg op elkaar. Het grootste verschil tussen de Kampa Khazi Portable toilet en het Bo-Camp draagbaar toilet is de maximale belasting. De Kampa Khazi is belastbaar tot 150 kg waar de Bo-Camp tot 80 kg belastbaar is.

Heb ik toiletvloeistoffen nodig bij een toiletemmer of portable toilet?

In principe heb je voor de toiletemmers en portable toilettten geen vloeistoffen nodig. Na gebruik kan de emmer dus gewoon geleegd worden in het toilet. Wil je toch iets gebruiken om nare geurtjes te voorkomen dan adviseren wij Cleanis CareBag Droogtoilet Zakken. Deze zakken absorberen tot 500 ml vocht en zetten dit om in een geurloze vaste gel.

Wanneer kies ik voor een toiletemmer en wanneer voor een portable toilet?

De keuze gaat vooral om een stukje comfort en beschikbare bagageruimte. De portable toiletten zijn prettig om op te zitten en door het formaat ook stabiel. Toiletemmers zijn vooral handig wanneer je weinig ruimte hebt en hem echt voor nood wil gebruiken.

Past de Luggable Loo bril op elke huishoud- of toiletemmer?

De Luggable Loo bril kan vastgeklikt worden op de Luggable Loo emmer. Wil je een andere emmer gebruiken kijk dan goed naar de belastbaarheid van deze emmer. Een ‘gewone’ huishoud emmer heeft namelijk geen tot weinig ‘draagvermogen' en is daardoor niet geschikt om te gebruiken als toiletemmer. Ook is het belangrijk om te kijken naar de diameter van de emmer. De Luggable Loo bril is dus niet universeel.