• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie
Mijn slaapmat hoes is te klein!

Mijn slaapmat opberghoesje is te klein!?

Het goed oprollen van je slaapmat zorgt ervoor dat deze weer in het hoesje past. Hieronder zijn de verschillende stappen uitgelegd waardoor dit geen probleem meer zou moeten zijn. Het maakt niet uit of het nu een self inflatable of een buitensport luchtbed is. Wat ook meetelt is ervaring. Des te vaker je het doet, des te makkelijker gaat het met elk matje.

Zet het ventiel open zodat de lucht eruit loopt.

Rol of vouw de mat in de breedte niet te strak op. Hierdoor haal je de meeste lucht uit de mat.

Rol de slaapmat weer helemaal uit. Bij een self inflatable mat stroomt er weer lucht in de mat en moet je deze stap en de volgende wat sneller doen.

Vouw de mat in de lengte 2 á 3 keer dubbel, afhankelijk van hoe deze uit de oorspronkelijke verpakking komt.

Rol nu de mat in de breedte strak op tot deze helemaal opgerold is.

Doe nu het ventiel dicht. Er kan geen lucht meer in de mat komen.

Nu kan de mat het hoesje in. Des te strakker je deze oprolt des te makkelijker zal het nu gaan.

Mijn slaapmat hoes is te klein!

Mocht je het om de een of andere manier niet lukken of vervelend vinden deze stappen strict te moeten volgen, dan kun je altijd een wat groter zakje aanschaffen. Het voordeel hiervan is dat deze vaak waterdicht zijn. Er zijn verschillende maten Drybags verkrijgbaar.

Mijn slaapmat hoes is te klein!

Het goed bewaren van slaapmatten is erg belangrijk. Dit geldt voor alles waar je op kan slapen en waar lucht in gaat. Of dit nu een groot blauw luchtbed met velours is of de duurste self inflatable slaapmat, dat maakt niet uit.

Een goede plek om de matten te bewaren is ergens waar de zon niet schijnt en waar het droog is. De meeste mensen leggen slaapmatten onder hun gewone bed thuis. Het is ook belangrijk om de slaapmat helemaal uit te rollen en de ventielen open te zetten. Hierdoor blijft er geen oude lucht in de mat en kan deze “ademen”. Laat je de mat opgerold in de hoes zitten, dan kunnen er vouwen ontstaan waar de mat op den duur gaat slijten en je gaatjes krijgt. Hierop zit ook geen garantie.

Mijn slaapmat hoes is te klein!

Mocht je nog vragen hebben dan nodigen wij je graag uit in onze winkel voor een persoonlijk advies of neem contact op met een van onze productexperts.

Naast het shoppen en proefliggen in de winkel, kun je ook gemakkelijk jouw slaapmat online bij ons aanschaffen.

Shop hier je slaapmat>>