• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Wanneer je gaat kamperen zijn gasflessen natuurlijk onmisbaar. Lees meer

Gasflessen

De gasfles, een onmisbare vriend op de camping

Wanneer je gaat kamperen zijn gasflessen natuurlijk onmisbaar. De gasfles sluit je aan op je kooktoestel of in je caravan voor het fornuis daar. Bij ons in de winkel kan je gasflessen omruilen voor een nieuwe, volle fles. Binnen ons assortiment gasflessen vind je de merken Primagaz, Campingaz, Benegas en de welbekende groene, Duitse gasfles. De gasflessen die je kan omruilen zijn er ook in diverse gewichten, van flessen met een gewicht van 0.5 kg tot flessen die wel 10 kg wegen. Inwisselen is heel eenvoudig. Neem je lege fles mee naar onze winkel en kom hem in ons magazijn omruilen voor een volle gasfles.

Lees meer
Lijst
Foto's
  • 1
Benegas Vulling Light 5 kg
Niet meer leverbaar
29.95
Primagaz Easy Blue Plus 6 kg Vulling
Tijdelijk niet leverbaar
21.99
Primagaz stalen gasfles 10 kg
Verkrijgbaar in de winkel
34.00
Primagaz Easy Blue 10 kg
Verkrijgbaar in de winkel
33.75
Campingaz 907
Verkrijgbaar in de winkel
31.50
Campingaz 904
Verkrijgbaar in de winkel
21.50
Campingaz 901
Verkrijgbaar in de winkel
17.50
Primagaz Easy Blue 5 kg vulling
Verkrijgbaar in de winkel
14.95
Duitse gasfles
Verkrijgbaar in de winkel
11.95
Benegas Vulling Light 10 kg
Niet meer leverbaar
44.95
Benegas Vulling Light 7.5 kg
Niet meer leverbaar
37.95
  • 1

We hebben dus gasflessen in allerlei soorten en maten. Maar wat ook leuk is om te weten is dat wij naast de zware, stalen gasflessen ook modellen hebben die niet zo zwaar zijn. De zogenaamde Benegas gasfles die lichtgewicht is. Deze is ideaal voor vakantiegangers die wat actiever zijn en wat meer rondtrekken. Zo hoef je niet steeds met zo’n zware gasfles te sjouwen. Tevens is het goed om te weten dat er op veel gasflessen statiegeld zit en je er dus nog statiegeld voor krijgt wanneer je besluit geen gasfles meer te willen.

Een aantal artikelen en stoffen mogen niet worden verzonden omdat ze gevaarlijk of schadelijk zijn. Gas is één van die gevaarlijke stoffen die niet verstuurd mag worden. Hierdoor is het enkel mogelijk om de gasfles te komen kopen/omwisselen in onze winkel in Ermelo. Wij ruilen hier je gasfles om voor een nieuwe, wij vullen geen gasflessen. Zorg ervoor dat je gasfles dus leeg is zodat je geen gas “weggooit”. Wil je toch liever de gasfles vullen? Wij verkopen wel speciale gas vulnippels zodat je de gasfles bij een erkende en goedgekeurde leverancier/gasstations de gasfles kan laten vullen.

Het is niet mogelijk om gasflessen online te bestellen. Deze zijn alleen in onze winkel in Ermelo verkrijgbaar. Echter neemt dit niet weg dat we hier graag wat over willen vertellen. Gas is een belangrijke energiebron voor verschillende doeleinden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het kooktoestel, de kachel en de barbecue. Dit maakt dat de gasflessen niet alleen op de camping handig zijn, maar ook thuis een uitkomst kunnen bieden wanneer je bijvoorbeeld een tuinfeest geeft waarbij je de terrasverwarmer en barbecue willen gebruiken. De gasfles kan je bij ons op de begane grond, links achterin aanschaffen en omruilen.

Het ene product is de andere niet en dit is ook zeker het geval bij de gasflessen. Alhoewel ze allemaal een mix van butaan en propaan bevatten zijn er zeker verschillen. Zo is er de standaard stalen groene fles. Deze wordt aangeduid met de naam Duitse fles. Deze fles is vrij zwaar met een leeggewicht van gemiddeld 7 kg. Als je een lichtere glasfles wilt kan je kiezen voor de flessen van Benegas of primagaz. Deze komen in 5 tot 10 kg uitvoeringen. Als laatste zijn er de gasflessen van Campingaz die komen in drie opties. Welke jij het beste kan kiezen, hangt af van je wensen.

Bij het kopen van een gasfles kan het voorkomen dat je statiegeld betaald. Belangrijk is dan dat je het aankoopbewijs goed bewaard. Je krijgt namelijk bij inlevering hiervan het statiegeld retour. Het is bij ons niet mogelijk om gasflessen te laten vullen, wij ruilen de fles hier om voor een volle. Het omruilen of omwisselen van gasflessen wil nog wel eens de nodige vragen oproepen. Daarom hebben wij een handige pagina met meer informatie. Heb je na het lezen hiervan nog vragen dan geven wij je graag advies in onze winkel of neem contact op met onze klantenservice