• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie
Camelbak

Camelbak is een merk wat zich gespecialiseerd heeft in het handsfree dragen en drinken van water. Lees meer

Camelbak

Drinksystemen van Camelbak zijn handsfree

Camelbak is een merk wat zich gespecialiseerd heeft in het handsfree dragen en drinken van water. Al sinds de oprichting worden deze drinksystemen gebruikt door wandelaars, motorrijders, fietsers, militairen en triatleten. Het begon ooit in 1988 met een geïmproviseerde waterzak met drinkslang tijdens een 100 mijl durende fietstocht in Texas. Dit systeem werkte niet optimaal, maar voorzag wel in de behoefte om genoeg water mee te nemen en zonder oponthoud en handsfree te kunnen drinken. Door de jaren heen is het drinksysteem steeds verder ontwikkeld en heeft het nagenoeg geen concurrentie. Camelbak heeft zijn reputatie verdiend door producten te ontwikkelen die je verwachtingen overtreffen.

Lees meer
Lijst
Foto's
Camelbak Big Bite Valve
Tijdelijk niet leverbaar
8.00

Doordat Camelbak  zo voor loopt in technologie is het niet verwonderlijk dat ook veel mensen bij defensie gebruik maken van deze drinksystemen. Net als bij atleten moeten ook militairen kunnen vertrouwen op de goede kwaliteit. En of je nu een militair bent op patrouille, een atleet tijdens een duurrace of een wandelaar die een lange tocht door de duinen loopt, niemand kan lange tijd zonder vocht en zeker niet wanneer je actief bezig bent. Zoals Camelbak  zelf zegt: wij zorgen voor een betere hydratatie zodat de gebruiker meer tijd kan steken in de dingen waar hij of zij van houdt en zo op een eenvoudige manier het vochtgehalte op peil kan houden. 

Het bekendste product is natuurlijk de Camelbak, een rugzakje met drinkwaterzak. Deze Camelbaks zijn er in verschillende modellen zodat er altijd wel een model is wat bij jouw activiteit past. Daarnaast omvat de collectie ook bidons en verschillende waterzakken waarbij alle producten BPA vrij zijn. Ook onderdelen als het mondstuk en de drinkslang zijn in het assortiment opgenomen. Al deze producten worden door Camelbak streng getest en zijn zeer duurzaam en kwalitatief. In 2011 introduceerden zij dan ook Got your Bak; levenslange garantie op materiaal- en constructiefouten voor de levensduur van het product.