• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie
Omnia

De Omnia oven wordt ook wel de wonderpan voor op de camping genoemd. Lees meer

Omnia

Omnia; wonderpan voor op de camping

De Omnia oven wordt ook wel de wonderpan voor op de camping genoemd. Wie dol is op bakken en het maken van heerlijke ovenschotels, kan met de Omnia oven zijn hart ophalen. Want met de Omnia kan je dit namelijk ook gewoon op de camping doen. Je plaatst de wonderpan op het fornuis en maakt dan de lekkerste afbakbroodjes, smeuïge cake en natuurlijk een niet te versmaden ovenschotel. De Omnia oven werkt op ieder fornuis, met uitzondering van een inductie kooktoestel. Dus voor iedere culinaire kampeerder mag de Omnia oven absoluut niet ontbreken op de camping!

Lees meer
Lijst
Foto's

De Omnia oven is een Zweedse uitvinding en wat ons betreft een geniale. Want op de camping wil je ook kunnen bakken toch? Gelukkig werkt de aluminium Omnia heel eenvoudig; plaats hem op een gasstel, primusbrander of zelfs boven een kampvuur. Door het stalen onderstel wordt de warmte verspreid onder de bodem en door het gat in het midden van de aluminium wonderpan stijgt de warmte omhoog. Hier wordt de warmte door de deksel verder verspreid over de bovenkant van je gerecht. In het deksel van de Omnia zitten ventilatieopeningen die voor de ontluchting zorgen. Wat ga jij koken of bakken met de Omnia oven?

De Omnia is op zichzelf natuurlijk al heel handig, tenslotte kan je alles wat je in een gewone oven klaar maakt ook in de Omnia doen. Om het koken en bakken met deze wonderpan nog leuker en veelzijdiger te maken zijn er ook accessoires voor de Omnia oven. Zo is er bijvoorbeeld een rooster om je broodjes op af te bakken, een siliconen bakvorm om een brood of cake in te bereiden of een handige cupcakebakvorm. Wil je lekker kokerellen met deze campingoven en heb je geen inspiratie? Speciaal voor de Omnia oven is er dit handige recepten boek!