• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Teva is een merk dat bij de productie van haar slippers gebruik maakt van gerecyclede en duurzame materialen. Lees meer

Teva slippers

Kies je voor een Teva slipper dan kies je voor duurzaamheid

Teva is een merk dat bij de productie van haar slippers gebruik maakt van gerecyclede en duurzame materialen. Zo kun je langer doorlopen op je slippers én verminder je je voetafdruk. Daarbij streeft Teva ernaar om samen met haar toeleveranciers het waterverbruik te verminderen. In de laatste 4 jaar hebben zij samen al 1300 miljoen liter water bespaard! Met een slipper van Teva heb je niet alleen een hele stevige, iconische en leuke slipper waarmee je jaren vooruit kan, maar ook een hele verantwoorde.

Lees meer

Teva's zijn in veel kleuren, modellen en maten te verkrijgen. Door het gevarieerde aanbod van Teva slippers zit er gegarandeerd wat leuks bij voor dames, heren en kinderen. Zo biedt Teva onder andere nette modellen slippers die gemaakt zijn van leer. Voor dames zijn deze zelfs verkrijgbaar met een klein hakje! Daarnaast is er ook een groot aantal sportieve slippers met kleurrijke bandjes gemaakt van gerecycled garen. Daarmee is een slipper van Teva op jouw reis niet alleen geschikt voor een wandeling of tocht op de boot, maar ook voor een gezellig diner 's avonds op het terras aan de kust.

Veel slippers van Teva zijn waterbestendig en daarom ideaal om mee te nemen op vakantie of voor een dagje uit. Wanneer je tijdens een mooie wandeling een wilde rivier tegen komt, kun je namelijk gerust een kijkje nemen en/of je voeten laten koelen in het water. Je Teva slippers zijn waterbestendig en kunnen het hebben! Ook voor de ongelijke en hobbelige paden boven en/of onder het water hoef je je geen zorgen te maken. De slippers hebben een stevig voetbed en grof profiel waardoor zij voldoende ondersteuning aan je voet bieden.