• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

12 Volt lampen vind je normaal gesproken in de caravan, camper of boot. Lees meer

Lampen 12V

Energiezuinige lampen op 12V voor elk caravan interieur

12 Volt lampen vind je normaal gesproken in de caravan, camper of boot. Ook de lampen van de auto werken op 12 Volt. Daarom heeft Kampeerwereld Hendriks een groot assortiment aan 12 Volt lampen. Je kunt hier zowel voor Ledverlichting als Halogeenverlichting terecht. Een groot voordeel van deze typen verlichting is dat deze energiezuinig zijn en beter zijn voor de levensduur van de accu. Een win- win situatie dus. Nog een belangrijke factor om op te letten: net zoals bij elke lamp geldt ook voor deze lampen dat je nooit meer wattage moet gebruiken dan dat de lamp aangeeft.

Lees meer

Helaas, we hebben geen resultaat gevonden voor je.

Misschien helpt het om de filters iets aan te passen? Geeft dit nog steeds niet het gewenste resultaat? Neem dan gerust contact met ons op.
Dit kan eenvoudig via het “Help” wolkje rechtsonder in beeld of via de mail: info@kampeerwereld.nl.

Zoals aangegeven verkopen we meerdere soorten 12 Volt lampen. Zo hebben we verschillende soorten spots in het assortiment. Deze komen in zowel een inbouw uitvoering als in opbouw uitvoeringen. Daarnaast verkopen wij verschillende types plafonnieres. Neem bijvoorbeeld de Haba Cirro Plafonnière. Dit is een zilvergrijze inbouw lamp die voorzien is van een aan/uit-schakelaar en waar 12 Volt steeklampen in gaan. Als laatste hebben we nog de Led bars. Deze lampen komen zowel zonder schakelaar, met een ‘touch-switch’ schakelaar, of met een bewegingssensor. Sommige van deze lampen komen in verschillende maten zodat er een 12 Volt lamp is voor iedereen.

Iedereen heeft het wel een keer meegemaakt: op het meest onhandige moment gaat de lamp stuk. Juist om deze situaties te voorkomen bieden we reservelampen aan. De ProPlus Reservelampenset voor Aanhanger & Caravan biedt hier de ultieme uitkomst. Met verschillende soorten 12 Volt lampen maakt dit een ideale set om mee te hebben onderweg. Zo word je nooit meer opgehouden door een kapotte lamp. Wil je heel iets anders? Overweeg dan aan de Led strip van Haba. Dit is een zelfklevende Led strip met gesealde lampjes en je kan de strip eigenhandig op de gewenste maat maken.