• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie
Jack Wolfskin

In 1981 is het merk Jack Wolfskin opgericht in Frankfurt am Main, Duitsland. Lees meer

Jack Wolfskin

Over Jack Wolfskin

In 1981 is het merk Jack Wolfskin opgericht in Frankfurt am Main, Duitsland. Wat begon als een Duits bedrijf is nu uitgegroeid tot multinationaal bedrijf met 733 winkels verspreid over Europa, Azië en Zuid-Amerika. “At Home Outdoors” is het motto van Jack Wolfskin. Dit houdt in dat Jack Wolfskin heel goed weet hoe ze outdoor kleding op de markt moeten brengen. Uiteraard doen ze dit met de klant in gedachte. Functionaliteit, duurzaamheid en actueel design worden zo gecombineerd dat hun producten perfect aansluiten bij de wensen van de gebruiker. Jack Wolfskin begrijpt wat de outdoor liefhebber nodig heeft!

Lees meer
Lijst
Foto's

Veel merken produceren voor elke aparte outdoor activiteit andere producten. Jack Wolfskin doet dit ook, maar waar zij in uitblinken is bijvoorbeeld het maken van kleding die je voor verschillende doeleinden kan gebruiken. Doordeweeks draag je een Jack Wolfskin jas naar het werk of school en in het weekend loop je met dezelfde jas een 2-daagse trekking.  Met de uitdrukking “At Home Outdoors” geeft Jack Wolfskin al aan waar ze goed in zijn: producten maken waar mensen echt wat aan hebben zodra ze de deur achter zich dicht trekken. Welke deur bepaal je natuurlijk zelf!

Door slim te ontwerpen en te testen is er voor elk product veel feedback. Dit resulteert in innovatieve artikelen. Door duurzaamheid, design en functionaliteit met elkaar te combineren ontstaan er producten die je vrijwel overal voor kan gebruiken. Natuurlijk zijn er meer merken die dit doen, maar met een outdoorjas van Jack Wolfskin kan je net zo goed een trekking lopen als de dagelijkse boodschappen doen. Ik hoor je denken dat dit met alle jassen kan, maar bij Jack Wolfskin hoef je er niet bij te lopen alsof je elk moment op expeditie kan gaan. Wil je dit wel? Dan hebben ze hier ook voldoende aanbod voor.