• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Batterijen, ze zijn er in allerlei soorten en maten. Lees meer

Batterijen

Batterijen in alle soorten en maten bij Kampeerwereld

Batterijen, ze zijn er in allerlei soorten en maten. Zo ook bij Kampeerwereld, want ook op de camping zijn batterijen onmisbaar. Zo werkt veel verlichting en bijvoorbeeld zaklampen op batterijen en zijn er nog wel wat apparaten die werken door middel van batterijen. Binnen ons assortiment batterijen hebben we een aantal verschillende soorten. Natuurlijk de bekendste AA batterij en de wat kleinere AAA batterij vind je bij ons in de winkel en online. Maar ook de C-cel batterij en de D-cel batterij vind je bij ons. Deze batterijen zijn iets minder bekend, maar enkele van onze producten werken op deze batterijen.

Lees meer

Naast de verschillende modellen die we van batterijen hebben, hebben we ook batterijen die oplaadbaar zijn. Erg handig wanneer je op de camping staat vinden wij. Want zo hoef je niet een hele lading batterijen mee te slepen naar de camping, maar kan je gewoon de batterijen opladen en weer opnieuw gebruiken. Ook de opladers voor deze batterijen vind je bij ons in het assortiment. Natuurlijk zijn niet al onze batterijen oplaadbaar en hebben we ook de ‘gewone’ batterij in onze winkel. Zo kan je gewoon kiezen wat voor jou het beste is en wat het handigste is om te gebruiken.

Overal waar je batterijen kan kopen kan je de lege ook weer inleveren. Ook oplaadbare batterijen die niet meer bijladen kan je hier inleveren, zelfs die van laptops. Bij Kampeerwereld staat een Stibat inzamelbak waar je de batterijen in kan leveren. Op de site legebatterijen.nl vind je alle informatie die je nodig hebt voor het inleveren van je lege batterij. Ook vind je hier precies terug welke batterij je hier mag inleveren en welke batterijen er naar de milieustraat moeten. Gooi batterijen dan ook niet zomaar weg, want dan komen ze terecht daar waar ze niet moeten en dat is erg schadelijk voor het milieu. Alvast bedankt.