• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Een lekkere warme koffie of thee onderweg? Dat kan! Met onze collectie thermosflessen en bekers ben je ook onderweg verzekerd van een lekker warm bakkie. Lees meer

Thermosflessen en bekers

Thermosflessen en bekers, voor warm en koud

Een lekkere warme koffie of thee onderweg? Dat kan! Met onze collectie thermosflessen en bekers ben je ook onderweg verzekerd van een lekker warm bakkie. Binnen ons assortiment thermosflessen vind je merken als Primus, Dopper en Rubytec. Deze merken hebben allemaal artikelen van goede kwaliteit en zijn vaak makkelijk mee te nemen. Je kan ervoor kiezen een grotere thermosfles te kopen, maar er zijn ook modellen waar precies een beker koffie of thee in past. Het is maar net waar jouw thermosfles of beker voor bedoeld is. Zo heb je in ieder geval altijd een warme thee of koffie!

Lees meer
Lijst
Foto's

Naast het warmhouden van koffie of thee kan je met een thermosfles of beker ook drinken koel houden. Heb je bijvoorbeeld een lange, warme dag voor de boeg? Vul de thermosfles of beker dan met je favoriete koele drankje om er lang van te genieten! De meeste thermosflessen en bekers binnen ons assortiment hebben een handige dop die gelijk als bekertje kan dienen, of er zit een fijne drink mond aan om direct uit de fles of beker te kunnen drinken. Zeker met de warme zomers is een verfrissende slok drinken op zijn tijd een must.

Om een thermosfles nog beter te laten functioneren zijn er een paar handige tips. Dankzij deze tips koelt de drank in de fles minder snel af en heb je langer warm drinken. Voordat je de fles vult met thee of koffie, verwarm de thermosfles dan eerst met kokend water. Laat dit er even in staan. Zo gaat de warmte van de drank niet in de fles zitten maar in de drank zelf. Zet een thermosfles ook nooit direct op de grond of sneeuw. Wanneer deze iets van de grond staat is er minder contact met de kou en blijft er ook meer warmte in de fles zitten.