• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie
Tentreparatie

Tentreparatie

Wie zijn tent actief gebruikt kan er niet omheen: er ontstaat schade en slijtage. Maar geen nood! Bij Kampeerwereld kan je voor tentreparaties terecht bij ons tentenatelier. Je versleten of kapotte tent kan hier worden bekeken en vakkundig worden gerepareerd. Een fijne tent verdient een goede behandeling. Daarom wordt er in ons atelier uitsluitend gewerkt met kwaliteitsmaterialen.

 

Tent repareren bij Kampeerwereld Hendriks
Tentreparatie
Tentrits kapot? Laat hem vervangen bij Kampeerwereld Hendriks!

De ritsen van een tent worden intensief gebruikt en staan geregeld onder druk. Slijtage is dus onvermijdelijk en voor iedere rits komt er een dag waarop hij ermee stopt. In dat geval kan je twee dingen doen: de hele tent vervangen of alleen de kapotte onderdelen laten vervangen (vaak de hele rits). Bij kwalitatief goede tenten is de laatste optie meestal de voordeligste. Het is natuurlijk goed om ook naar de staat van de tent te kijken, gelukkig kunnen wij je ook hierin voorzien van advies.

Tentreparatie

Op tentstokken rust een zware last, letterlijk en figuurlijk. De stokken zijn namelijk het fundament van je tent. Gaat er een stokdeel stuk, dan verdwijnt in één klap de stabiliteit van je frame. Het is daarom belangrijk om het kapotte deel zo snel mogelijk te vervangen zodat je van je vakantie kan genieten. Op onze tentenafdeling hebben we stokken in bijna alle soorten en maten op voorraad. Zit de juiste voor jou er net niet tussen? Dan doen wij ons best een passende match voor je te bestellen of op maat te maken!

Tentstokreparatie bij het tentenatelier van Kampeerwereld Hendriks
Tentreparatie

Tentreparaties die wij binnen krijgen worden op volgorde van binnenkomst afgehandeld. Wij hebben een standaard wachttijd van enkele weken. Wanneer het drukker is komen er ook meer tenten binnen die gerepareerd moeten worden. Vaak is dit in het hoogseizoen. Hiermee nemen helaas ook onze wachttijden toe, dus wacht daarom niet langer dan nodig met het langsbrengen van je kapotte tent.

Wachttijd tent reparaties