• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Zodra het eerste warme voorjaarszonnetje om de hoek komt kijken, zijn wij Nederlanders gelukkig en beweegt ons klapstoeltje mee met de zon. Lees meer

Parasol accessoires

Onmisbare parasol accessoires

Zodra het eerste warme voorjaarszonnetje om de hoek komt kijken, zijn wij Nederlanders gelukkig en beweegt ons klapstoeltje mee met de zon. Na een lange en gure winter hebben we dit zeker verdiend en moeten we er maximaal van genieten. Toch kan de zon in de zomermaanden erg fel zijn en is een parasol wel zo prettig. Er zijn een aantal onmisbare parasol accessoires die je nodig hebt wanneer je over een parasol beschikt. Zonder parasolstandaard blijft je parasol bijvoorbeeld niet staan. Er zijn verschillende soorten beschikbaar, namelijk: een parasolvoet, parasolboor, grondpen of zelfs een opvouwbare parasolstandaard. Gebruik je de parasol niet? Dan hebben we beschermhoezen waarmee je hem veilig op kan bergen.

Lees meer
Lijst
Foto's

De parasolstandaarden in het assortiment met parasol accessoires komen in verschillende uitvoeringen zodat er altijd één tussen zit die bij jouw wensen past. De meest bekende parasolstandaard is de parasolvoet. Deze vul je met water of zand zodat de parasol ook met wat wind stevig blijft staat. Om de parasol net als je klapstoeltje makkelijk te kunnen verplaatsen, zijn er parasolvoeten met wieltjes. Andere varianten binnen het aanbod met parasol toebehoren zijn de parasolgrondpen, -haring en -boor van onder andere Progarden en Bo-Camp. Deze zijn ideaal wanneer je niet zoveel ruimte hebt voor een grotere parasolvoet. Let bij het aanschaffen van dit type parasolstandaarden op de grondsoort waarin je de standaard gaat gebruiken. Als laatste is er zelfs een opvouwbare parasolstandaard. Zo zit er voor iedereen een geschikte parasolstandaard in het parasol accessoires assortiment.

Een parasol is een investering waarvan je graag lang plezier wil hebben. Om de levensduur van de parasol te verlengen, is het belangrijk om deze goed te onderhouden. Wanneer je de parasol niet gebruikt, is het goed om deze netjes en veilig op te bergen. Om dit wat makkelijker te maken, hebben we beschermhoezen toegevoegd aan het assortiment met parasol accessoires. Deze parasolhoezen zijn wind- en waterdicht en beschermen je parasol tegen uv-stralen. Op deze manier kan je langer van je parasol genieten en hoef je minder snel een nieuwe te kopen. Kom snel shoppen in de webshop of kom naar onze winkel in Ermelo voor specialistisch advies.