• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Heerlijk relaxen op de camping bent, dat willen we allemaal! En met de Lafuma relaxstoelen kan dat ook zeker. Lees meer

Lafuma relaxstoelen

Heerlijk ontspannen in een relaxstoel van Lafuma, thuis en op de camping!

Heerlijk relaxen op de camping bent, dat willen we allemaal! En met de Lafuma relaxstoelen kan dat ook zeker. Deze stoelen van Lafuma zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zitten uiterst comfortabel. De traploze verstelbaarheid bij de relaxstoelen van Lafuma zorgt ervoor dat je in iedere positie kan gaan liggen die je fijn vindt. Je benen worden ondersteund en bij alle modellen zit een lekker hoofdkussen voor nog meer comfort. Naast het gebruik op de camping zijn deze relaxstoelen van Lafuma ook heel erg geschikt om thuis in de tuin te gebruiken, want ook daar wil je heerlijk relaxen natuurlijk!

Lees meer
Lijst
Foto's

Lafuma heeft verschillende modellen relaxstoelen op de markt gebracht. De opzet is veelal hetzelfde: een stalen frame en clips als bevestiging zodat je geen last hebt van uitgerekt elastiek. Echter, de bekleding verschilt wel per model. Naast de eerdere modellen zijn er ook meer geavanceerde, comfortabele relaxstoelen van Lafuma. De Futura Air Comfort serie is hier een voorbeeld van. Deze bekleding bestaat uit een drie lagen systeem. Een stevige textileen onderlaag als basis, dan een luchtige vulling om vervolgens te eindigen met een polyester laag. Deze unieke combinatie maakt dat de stoel heerlijk zacht zit en sneldrogend is.

Dankzij de looks en details is een relaxstoel van Lafuma de ideale stoel voor iedere buitengenieter. Om het relaxen nog completer te maken biedt Lafuma een breed assortiment accessoires aan. Neem bijvoorbeeld de bijpassende bekerhouders. Op deze manier hoef je niet meer op te staan voor je drankje en kan je heerlijk onderuit zakken. Daarnaast biedt Lafuma een zonnedakje zodat je hoofd niet in de zon ligt, maar de rest van je lichaam wel lekker op kan warmen in de zon. Wordt het kouder buiten? Dan kan je de relaxstoel netjes opbergen in de hoezen die hier speciaal voor gemaakt zijn.