• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Zoals te verwachten valt met zo’n breed assortiment aan campingtafels, verkopen we ook tafel accessoires om jouw tafel helemaal compleet te maken. Lees meer

Campingtafel accessoires

Uitgebreide keuze met deze tafel accessoires

Zoals te verwachten valt met zo’n breed assortiment aan campingtafels, verkopen we ook tafel accessoires om jouw tafel helemaal compleet te maken. Drankje even wegzetten, maar geen ruimte meer over op de tafel? Dan is de tafelclip bekerhouder dé oplossing. Verder hebben we een aantal tafelkleden in het toebehoren assortiment om de tafel netjes te houden en een gezellig uiterlijk te geven. Vergeet dan ook vooral de bijbehorende tafelklemmen niet. Wel zo handig als je niet telkens achter je tafelkleed aan wilt gaan. Met dit brede assortiment aan tafel accessoires zit er altijd wel iets bij.

Lees meer
Lijst
Foto's
Isabella Opleg Tafelblad
Op voorraad
18.98
Crespo Opbergtas Campingtafel L
Tijdelijk niet leverbaar
27.95
Gimex Tafelclip Bekerhouder Blauw
Tijdelijk niet leverbaar
3.95

Voor de Crespo tafels hebben we een speciale accessoire. We hebben het hier over het opbergnet. Erg handig om kleine spulletjes zoals een puzzelboekje in op te bergen. Dit accessoire is gemakkelijk te monteren onder de tafel zonder dat je er last van hebt als je aan tafel zit. Met twee maten past er altijd wel één van de twee varianten onder jouw Crespo tafel. Alhoewel er al een ruim assortiment op de website staat, hebben we in onze showroom nóg meer tafel accessoires in de schappen liggen. Zo hebben we in de winkel meer keuze uit bijvoorbeeld tafelklemmen en tafelkleden om jouw tafel op te fleuren.

Het tafelvoetje is een los onderdeel, hierdoor kan het wel eens voorkomen dat je deze kwijtraakt tijdens de vakantie. Gelukkig hebben we hier goede reserveonderdelen voor in ons assortiment. Zo hebben we van Westfield de originele voetjes te koop. Op deze manier krijg je precies dezelfde voetjes terug. Heb je geen Westfield tafel? Dan zijn er nog andere accessoires die het vervangen van een pootje mogelijk maken. Zo past een tentstokvoet ook prima onder de tafelpoot van een campingtafel. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het voetje van Travellife. Met deze accessoires als oplossing is het niet nodig een nieuwe tafel aan te schaffen wanneer de pootjes zoek zijn geraakt.