• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Check altijd voordat je op reis gaat of de gasaansluiting nog in orde is. Lees meer

Lees meer

Gasaansluitingen

Zorg voor goede gasaansluitingen met de juiste gasslangen en drukregelaars

Check altijd voordat je op reis gaat of de gasaansluiting nog in orde is. Bij twijfel altijd kiezen om de boel te vervangen. Gelukkig vind je bij kampeerwereld.nl allerlei slangen en regelaars voor de gasaansluiting in en om de tent, caravan of camper. Hierbij zorgt de drukregelaar voor de juiste druk zodat het apparaat wat aangesloten is op de gasfles goed werkt. Belangrijk om te weten is op hoeveel Mbar je toestel werkt en op welk type gasfles de drukregelaar aangesloten moet worden. Voor de gasslang ben je bij ons aan het juiste adres, ook hierin hebben wij een ruim assortiment.

Lees meer
Lijst
Foto's
  • 1
  • 1

Wist je dat er op de gasslangen en regelaars een “houdbaarheidsdatum” zit? Eigenlijk kunnen we hierbij beter spreken van de levensduur van het product. Op zowel de gasslang als de regelaar vind je een jaartal. Dit is doorgaans het productiejaar. Voor de gasslang tel je er 2-3 jaar bij op en voor de drukregelaar is dat 5 jaar, hierna is het van belang in verband met de veiligheid om de regelaar en slang te vervangen. Twijfel je tussentijds of de gasslang lek is? Dan kan je dit gemakkelijk met een sopje controleren. Vergeet dan niet om ook de drukregelaar te checken!

In ons assortiment hebben wij verschillende gasaansluitingen. Zo hebben wij kant en klare setjes, gasslang per meter of gewoon alle onderdelen los zodat jij zelf je gasaansluiting kan samenstellen. De kant en klare setjes zijn handig voor bij nieuwe kooktoestellen en of kachels. Alles in één keer nieuw en alles netjes. Maar als je drukregelaar of gasslang over de datum zijn of kapot, dan is het wel zo handig om deze onderdelen ook los te kunnen kopen. Daarom heeft Kampeerwereld Hendriks alle gasslangen, drukregelaars en verloop stukjes los. Zo kan jij zelf het perfecte setje samenstellen.