• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Als je met een caravan gaat rijden heb je bijna altijd spiegels voor de caravan nodig en kan je het niet meer af met alleen de autospiegels. Lees meer

Spiegels caravan

Beter zicht met spiegels voor de caravan

Als je met een caravan gaat rijden heb je bijna altijd spiegels voor de caravan nodig en kan je het niet meer af met alleen de autospiegels. Je hebt de caravanspiegels niet alleen nodig voor een beter en breder zicht, maar voor de meeste caravans ben je ook wettelijk verplicht om caravanspiegels te gebruiken. Gelukkig vind je bij ons een breed assortiment spiegels voor de caravan, deze zijn geschikt voor bijna alle type autospiegels. Daarbij heb je de keuze uit spiegels met een vlak of een bol glas. Vlak glas vertekend niet en bol glas vergroot het gezichtsveld. Waar kijk jij het liefste in?

Lees meer

Is de caravanspiegel er onderweg afgewaaid of zijn de rubbers versleten? Ook voor spiegels voor de caravan zijn er veel onderdelen te verkrijgen. Zo hebben wij uiteraard de vervangingsglazen, heb je deze nodig check dan wel even of het een vlak of bol glas moet zijn. Maar ook de rubbers, gespen en aandrukrubbers vind je in ons assortiment. En wil je de spiegels upgraden? Dan kan dat ook! Verleng de spiegel, gebruik de dode hoek spiegel of zet hem extra vast met de veiligheidszuignap. Caravanspiegels en onderdelen van de bekende merken als Milenco en Easy Mirror vind je in onze winkel.

Met alleen het plaatsen van de caravanspiegels ben je er nog niet, ze moeten ook worden afgesteld. Goed afgestelde spiegels geven zowel links als rechts ongeveer hetzelfde beeld wanneer je naar de caravan kijkt. De hart op hart afstand van de caravanspiegels moet minstens zo breed zijn als de breedte van de caravan. De caravanbreedte is eenvoudig terug te vinden op het registratiebewijs. Wil je de caravanspiegels eerst passen voordat je ze aanschaft? Dat kan! Wij voorzien je graag van advies en lopen graag even mee naar uw auto om ze te passen. Zo ben je zeker van je aankoop!