• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Op gas of elektrisch. Lees meer

1 Pits kooktoestellen

Voor de avonturier een ideaal kooktoestel

Op gas of elektrisch. 1-Pits kooktoestellen zijn ideaal voor de avonturier en voor de echte kok. Deze kooktoestellen zijn makkelijk te gebruiken op meerdere plekken. Wil je op avontuur niet te veel gewicht mee? Dan kun je kiezen voor een lichtgewicht gasbrander, maar wil je er op de camping of gewoon thuis een extra gaspit bij? Dan komen deze toestellen ook goed van pas. Veel 1-pits kooktoestellen zijn compact zodat je goed kunt opbergen. Andere toestellen zijn minder compact, maar hebben een uitstraling om daadwerkelijk in huis of in de camper of caravan naast de andere gaspitten te kunnen staan. Er zijn verschillende toestellen voor grote en kleine pannen.

Lees meer
Lijst
Foto's

Met alleen een 1 pits kooktoestel ben je er nog niet. Je hebt een kooktoestel, brandstof, keukengerei en voedsel nodig om een maaltijd te creëren. Niet iedere brandstof past bij jouw kooktoestel. Informeer daarom van tevoren goed welke brandstof bij jouw kooktoestel past. Net als bij kooktoestellen heb je bij keukengerei ook verschillende opties. Lichtgewicht keukengerei is erg populair bij de avonturier. Voedsel is wellicht het meest essentiële onderdeel voor een goede maaltijd. Kies uit verschillende maaltijden die ideaal zijn om mee te nemen. Twijfel je welk gerecht jij lekker vindt? Probeer eerst thuis een of meerdere maaltijden voordat je op avontuur gaat.

Mensen gaan er in de zomermaanden massaal op uit om te genieten van de natuur. Natuurlijk moet je op avontuur ook goed eten. Omdat een boterhamzakje met kleffe boterhammen niet heel smakelijk is, hebben wij een mooi aanbod aan compacte gasbranders om daadwerkelijk te kunnen koken ‘in the middle of nowhere´. Als backpacker is gewicht heel belangrijk. Een Vango Ultralight Gasbrander is in dit geval ideaal. De brander is gemakkelijk opvouwbaar en ontzettend licht. Voor de wandelaar die luxe wenst is de Primus Lite Gasbrander een aanwinst. Met deze kookbeker kan je snel en veilig water koken.