• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

De basis voor jouw fietsvakantie of fietstocht is natuurlijk een fijn paar fietstassen, denk maar aan de welbekende rode tassen van het merk Ortlieb. Lees meer

Fietstas accessoires

Maak je uitrusting compleet met fietstas accessoires

De basis voor jouw fietsvakantie of fietstocht is natuurlijk een fijn paar fietstassen, denk maar aan de welbekende rode tassen van het merk Ortlieb. Om van jouw trip echt een feestje te maken, kan je het ook overwegen om enkele handige fietstas accessoires aan te schaffen voor onderweg. Wat dacht je bijvoorbeeld van een waterdichte kaarthoes zodat je altijd en overal je route kan bepalen, extra beveiliging voor op je fietstassen of een handige organizer zodat je snel je spullen terugvindt? Deze accessoires kunnen jouw fietsavontuur zeker een stuk aangenamer maken!

Lees meer

Tijdens je fietstocht is het natuurlijk ook heerlijk om even een pauze te nemen en te relaxen. Even je fiets neerzetten om een mooi plekje te voet te verkennen of even een bakje koffie drinken op een gezellig terras. Dan is het wel zo fijn om je geen zorgen te hoeven maken over dat iemand er met je spullen vandoor gaat. Speciaal daarvoor is er een handige fietstas accessoire, de anti-diefstal beveiliging van Ortlieb. Hiermee zet je gemakkelijk je fietstassen als het ware op slot en zo kan je met een gerust hart je fiets laten staan!

Je herkent het wel, langs de weg staan graaien in je fietstas omdat wat je nodig hebt ineens verdwenen is tot de bodem van je tas en onder alle andere spullen ligt. Daar wordt niemand natuurlijk vrolijk van. De City Organizer van Ortlieb voor je Back-roller tas biedt hier dan ook uitkomst en is zeker handig voor mensen die de fietstas dagelijks gebruiken. Met deze fietstas accessoire neem je voortaan al je spullen netjes en overzichtelijk mee. Deze heeft een zachte padding waardoor je bijvoorbeeld ook je laptop veilig kan vervoeren. Aan het einde van de rit haal je de Organizer makkelijk uit je tas om mee te nemen.