• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Wanneer je erop uitgaat voor bijvoorbeeld een hike en je toch aardig wat bagage nodig hebt maar wel op de grammen wilt letten, is het wel zo fijn om alles mee te kunnen nemen zonder met extra tassen te moeten sjouwen. Lees meer

Compressiezakken

Ruimte besparen met een compressiezak

Wanneer je erop uitgaat voor bijvoorbeeld een hike en je toch aardig wat bagage nodig hebt maar wel op de grammen wilt letten, is het wel zo fijn om alles mee te kunnen nemen zonder met extra tassen te moeten sjouwen. Dan bieden compressiezakken je net dat beetje ruimtebesparing die je nodig hebt. Door bijvoorbeeld je slaapzak zo strak mogelijk in te kunnen pakken zonder overige lucht houd je weer ruimte over voor andere essentiële items. Zowel online als in onze winkel verkopen wij compressiezakken van Exped.

Lees meer
Lijst
Foto's

Met de waterdichte compressiezakken van het merk Exped ga jij zonder zorgen op pad. Wanneer je de sluiting minimaal 3x omvouwt blijven jouw spullen beschermt tegen regen, wel zo fijn. Het verschil tussen een drybag en dit exemplaar is dat je met deze compressiezak je pakketje zo klein mogelijk kan maken door de overige lucht eruit te halen. Dit is met deze zak nog gemakkelijker omdat er een ventiel in zit. Zeker een aanrader dus wanneer je zo compact mogelijk op pad wilt gaan of net dat beetje ruimte anders tekort komt!