• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Romantisch bij kaarslicht? Niet als je ook nog vergezeld wordt door een aantal zoemende vriendjes. Lees meer

Kaarsen en fakkels

Zorg voor romantiek met kaarsen en fakkels

Romantisch bij kaarslicht? Niet als je ook nog vergezeld wordt door een aantal zoemende vriendjes. Muggen, voor veel kampeerders een ergernis. Rode bulten, jeuk en een boel gezoem. Gelukkig hebben wij een ruim assortiment kaarsen en fakkels die deze vervelende beestjes uit de buurt houden op de camping. Vooral de citronella kaarsen helpen goed voor het tegengaan van een vervelende muggenbeet. Muggen zijn geen grote fan van de citroen geur die deze kaarsen verspreiden wanneer je hem aansteekt. De kaarsen zijn niet alleen een uitkomst als je het over muggen hebt, het is natuurlijk ook erg sfeervol om een kaars aan te steken.

Lees meer

Kaarsen en fakkels zijn zowel voor gebruik op de camping als het gebruiken voor thuis. Is het een heerlijke, zwoele zomeravond maak je de sfeer nog gezellig door een paar mooie kaarsen aan te zetten. Wil je een pad maken in de tuin of op de camping? Gebruik dan fakkels. Deze steek je makkelijk in de grond om zo een pad te maken. Je hoeft dan alleen nog maar het lintje van de kaars aan te doen en je hebt een leuk, verlicht pad. Kaarsen en fakkels hebben wij onder andere van het bekende merk Bolsius.

De kaarsen van Bolsius zijn speciaal gemaakt voor gebruik in de tuin, balkon of op de camping. In onze winkel in Ermelo hebben wij een nog uitgebreider assortiment in kaarsen en fakkels. Hier vind je leuke kaarsen in allerlei frisse kleuren. Je kan niet genoeg kaarsen op voorraad hebben aangezien de zomers steeds warmer worden. Hierdoor zullen wij met zijn allen steeds meer buiten gaan leven. Een goede en leuke kaars kan dan niet ontbreken natuurlijk. Maar ook op de camping in Zuid-Europa waar het al vroeger donker is staan de kaarsen leuk op tafel of op de grond voor een leuke sfeer.