• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Wie wil dat nou niet, heerlijk comfortabel slapen op vakantie. Lees meer

Comfort luchtbedden

Slaap heerlijk op een comfort luchtbed

Wie wil dat nou niet, heerlijk comfortabel slapen op vakantie. Vandaag de dag zijn er heel veel verschillende typen slaapmatten en luchtbedden. Comfortabele luchtbedden zijn vaak dikker dan een lichtgewicht variant. De meeste comfortabele luchtbedden zijn rond de 20 centimeter dik. Hierdoor zal je nooit de grond voelen wanneer je je omdraait of wanneer je gaat zitten. Op een dun slaapmatje of luchtbedje is dit wel het geval. Comfort luchtbedden zijn vrijwel allemaal gemaakt van PVC. PVC is een stevig materiaal, echter blijft het wel opletten waar je hem neerlegt. Scherpe takjes, steentjes of dergelijke kunnen er alsnog doorheen prikken.

Lees meer
Lijst
Foto's
  • 1
  • 1

Comfortabele luchtbedden slapen over het algemeen minder warm. Dit komt omdat de deze niet zijn voorzien van een isolatiemateriaal in tegenstelling tot comfort slaapmatten. Het nadeel is dat kou uit de grond de lucht in je luchtbed kan laten afkoelen. De lucht kan zo afkoelen dat jij dit als slaper ook merkt en het koud kan krijgen. De oplossing hiervoor zijn losse luchtbed hoezen. Met een losse hoes verhoog je de isolatiewaarde van je luchtbed en kan je ook nog eens twee enkele luchtbedden aan elkaar koppelen zodat je één tweepersoonsmatras overhoudt. Zo kunnen jij en je partner alsnog samen slapen.

Bij Kampeerwereld Hendriks vind je comfort luchtbedden van diverse merken. In ons assortiment hebben wij de merken Human Comfort, Bo-Camp en Outwell opgenomen. Bij aanschaf van een luchtbed, ongeacht comfort luchtbedden of lichtgewicht luchtbedden, is het belangrijk dat je vooraf bepaald wat je gebruiksdoelen zijn voor nu en de toekomst. Wil je bijvoorbeeld een éénpersoons of een tweepersoons of juist één met geïntegreerde pomp. Is gewicht en pakformaat belangrijk en naar welke gebieden/landen ga je? Allemaal belangrijke aspecten om vooraf over na te denken. Kom je er niet uit, wij staan zowel online als in de winkel voor je klaar!