• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Jack Wolfskin is meer dan alleen een kleding merk. Lees meer

Jack Wolfskin tenten

Jack Wolfskin geeft aan alle producten evenveel aandacht

Jack Wolfskin is meer dan alleen een kleding merk. Naast kleding en rugzakken hebben zij ook nog een compleet tenten assortiment. Niet dat ze dit er even bij doen, maar in de loop der jaren zijn ze er echt goed in geworden. De voornaamste kenmerken van Jack Wolfskin tenten zijn dat de tenten duurzaam en betrouwbaar zijn. Echte Duitse kwaliteit. Vaak zijn het niet de meest lichte tenten die je tegenkomt, maar ze gaan wel lang mee. Ook zie je dat er veel aandacht wordt gegeven aan kleine details die het gebruik van de tent nog gebruiksvriendelijker maakt.

Lees meer
Lijst
Foto's

De tenten van Jack Wolfskin kan je opdelen in 2 verschillende categorieën. Aan de ene kant heb je de lichtgewicht trekkerstenten en aan de andere kant de lichtgewicht familie tenten. Beide categorieën hebben dezelfde degelijke basis alleen is het formaat anders. In de trekkerstenten kan je niet rechtop staan en in de familie tenten heb je zeeën van ruimte. Zo heeft Jack Wolfskin voor iedere soort vakantie een goed onderdak. Zeker omdat het assortiment niet heel groot is weet je zeker dat alle aandacht in deze modellen zit en daarmee ook alle aandacht voor details en het belangrijkste: de kwaliteit.

Met een jarenlange ervaring op het gebied van tenten produceren kan je wel stellen dat de tenten van Jack Wolfskin bijna perfect zijn. Het begint al bij het opzetten van de tenten. Dit is makkelijk en prima te doen in verschillende weersomstandigheden. Een goede codering van de stokken laat precies zien waar je deze moet plaatsen. Zelfs over de scheerlijn spanners is goed nagedacht. Deze zijn zelfs eenvoudig met een hand te stellen. Ook wanneer je ergens anders een extra scheerlijn wilt hebben kan je deze ook prima verplaatsen. Vergeet alleen niet dat ze bij Jack Wolfskin niet voor niets daar een scheerlijn hebben geplaatst.