• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

De rugzakken van Lowe Alpine zijn naar eigen zeggen oerdegelijk. Lees meer

Lowe Alpine rugzakken

De rugzakken van Lowe Alpine staan voor comfort en kwaliteit

De rugzakken van Lowe Alpine zijn naar eigen zeggen oerdegelijk. Dit geldt voor zowel het materiaal, als de constructie van de rugzakken. Op kampeerwereld.nl vind je diverse rugzakken van Lowe Alpine. Van klein tot groot en van lange wandeltochten tot dagelijks gebruik. Het strakke design van de rugzakken houdt deze modern. De Lowe Alpine rugzakken staan voor comfort, functionaliteit, gebruiksgemak en duurzaamheid. Iets wat je natuurlijk wilt hebben wanneer je een lange reis gaat maken. Of je nu een trekking maakt van enkele weken of je een jaar gaat backpacken, je moet kunnen vertrouwen op je trouwste metgezel de basis van de reis: je rugzak.

Lees meer

Bij de rugzakken van Lowe Alpine is de AirZone waarschijnlijk de bekendste. Dit is niet een soort tas, maar een draagsysteem. De naam zegt alles. Het is een draagsysteem dat extreem luchtig is. Hierdoor kan je rug goed ventileren zodat je minder gaat zweten. Zeker in de wat warmere omstandigheden is dit extra comfortabel. Ook het dragen van deze rugzakken is erg prettig. Door ondersteuning te geven op de plekken waar het nodig is heeft Lowe Alpine overtollig materiaal weggelaten. Het eindproduct is een rugzak die en lekker zit en niet teveel weegt. Zo kan je gerust op pad!

Of je nu een rugzak zoekt voor studie, werk, wandelen of dagjes uit: Lowe Alpine biedt de uitkomst! Het assortiment rugzakken van Lowe Alpine strekt zich uit van rugzakken van 5 liter tot en met daypacks van 30 liter en zijn ideaal voor bijvoorbeeld mountainbiken, citytrips of om bijvoorbeeld meerdere zware boeken mee te sjouwen. Daarnaast biedt Lowe Alpine rugzakken aan die qua heup en schouderbanden speciaal op de vrouwelijke anatomie zijn aangepast. Modellen waarop dit van toepassing is worden in de titel aangeven met ND. Met zoveel rugzakken in verschillende maten, kleuren en uitvoeringen is er genoeg om uit te kiezen!