• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Therm-a-Rest biedt een ruim assortiment lichtgewicht slaapmatten aan voor de echte grammenjager. Lees meer

Therm-a-Rest accessoires

Maak je uitrusting compleet met de Therm-a-Rest accessoires

Therm-a-Rest biedt een ruim assortiment lichtgewicht slaapmatten aan voor de echte grammenjager. Om goed voorbereid op pad te gaan met jouw aanwinst zijn er ook Therm-a-Rest accessoires om jouw uitrusting compleet te maken. Zo kom je niet voor verassingen te staan tijdens jouw avontuur. Denk maar aan reparatiesetjes. Hiermee kan je jouw slaapmat weer oplappen en er weer een tijdje plezier van hebben. Of wat dacht je van een handig zitje voor onderweg? Je kan alle producten gemakkelijk online shoppen, maar je bent natuurlijk ook van harte welkom om langs te komen in onze winkel.

Lees meer
Lijst
Foto's

Veel van de Therm-a-Rest slaapmatten zijn zeer lichtgewicht en zijn compact op te bergen. Zo zijn ze makkelijk mee te nemen in bijvoorbeeld je fietstas of rugzak. Hierdoor houd je ook nog ruimte over voor andere items, denk maar aan de zelfopblaasbare Lite Seat voor als je even een pauze wilt nemen van jouw activiteit. Echt een onmisbare Therm-a-Rest accessoire. Deze kan je bijvoorbeeld aan de rugzijde van je backpack plaatsen voor meer rugsteun, maar je kan er natuurlijk ook gewoon lekker op gaan zitten. Zo heb je geen last van een harde ondergrond. Voor het gewicht en pakvolume hoef je het niet te laten, je kan deze namelijk zo klein opvouwen dat deze zelfs in je jaszak past.

Het kan altijd gebeuren dat er op een gegeven moment schade aan je slaapmat ontstaat, zeker als je deze intensief gebruikt. Denk maar aan een kapot ventiel of een klein scheurtje. Dit is zeker geen reden om je slaapmat weg te gooien en een nieuwe aan te schaffen. Onder de Therm-a-Rest accessoires vallen namelijk ook reparatiesetjes. Zo kan je bijvoorbeeld het ventiel gemakkelijk vernieuwen zodat je er nog jarenlang plezier van kan hebben. Bij een scheurtje of gaatje is er ook de Instant Field Repair Kit. Dit is een compleet setje, geschikt voor elke mat, waarmee je ook onderweg gemakkelijk en snel jouw slaapmat weer kan maken. Zo kan jij jouw avontuur gewoon weer voortzetten!