• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

De voetenbanken van Crespo verhogen het comfort van je Crespo stoel. Lees meer

Crespo voetenbankjes

Comfort van je stoel verhogen met een Crespo voetenbankje

De voetenbanken van Crespo verhogen het comfort van je Crespo stoel. De bankjes zijn bij alle modellen standenstoelen van Crespo te gebruiken en zijn verkrijgbaar in twee modellen. Het vrijstaande model, ook als krukje te gebruiken, en de voetenbank die je onder de zitting schuift. Om ruimte te besparen kan je het Crespo voetenbankje onder de zitting van de stoel schuiven wanneer deze niet in gebruik is. Super handig! Met een fijn voetenbankje maak je van jouw Crespo stoel een hele relaxte kampeerstoel. Wat ons betreft een onmisbare aanvulling op jouw kampeeruitrusting, want zo kom je helemaal tot rust.

 

Lees meer

Een voetenbankje komt natuurlijk altijd van pas, of het nu op de camping is of achter in de tuin. Kies je voor een voetenbankje van Crespo dan ben je ervan verzekerd dat deze allemaal ergonomisch gevormd zijn en bovendien voorzien zijn van een extra stabiel frame. Daarnaast heb je de keuze uit verschillende stoffen die verschillen in stevigheid en duurzaamheid, het ventilerend vermogen, het doorlaten of afstoten van water. Welk voetenbankje of krukje je ook kiest van Crespo, alle modellen zijn van uitstekende kwaliteit en gaan heel wat zomers mee.

Zelfs voor de voetenbankjes heeft Crespo aanvullingen in hun assortiment. Zo zijn er speciale clips om je voetenbankje aan je verstelbare Crespo stoel vast te maken. En wat denk je van het oplegblad. Gebruik het als dienblad om je hapje en drankje naar buiten te brengen en plaats deze vervolgens op je krukje. Nu is je krukje een bijzettafeltje en kan je lekker in je stoel blijven zitten. De accessoires voor de voetenbankjes zorgen voor nog meer gemak en comfort. Dat wordt eindeloos genieten!