• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Ook op de camping of onderweg gebruik je vaak handige geluid gadgets die het kamperen een stukje makkelijker en/of leuker maken. Lees meer

Geluid en gadgets

Muziek op de camping met geluid en gadgets van Kampeerwereld

Ook op de camping of onderweg gebruik je vaak handige geluid gadgets die het kamperen een stukje makkelijker en/of leuker maken. Denk bijvoorbeeld aan een wekkerradio voor wanneer je op vakantie op tijd wakker wilt zijn voor een excursie of omdat je lekkere warme broodjes wilt halen voordat ze op zijn. Dan is een wekkerradio de uitkomst, maar ook als je overdag naar muziek wilt luisteren komt hij van pas. Of wat dacht je van een hoofdtelefoon set met microfoon om je favoriete muziek op je telefoon te luisteren of te videobellen met het thuisfront. Zo heb je op de camping altijd je favoriete muziek.  

Lees meer
Lijst
Foto's

Kampeerwereld heeft een ruim assortiment geluid en gadgets. Zoals bijvoorbeeld een dashcam voor in de auto of camper. Hiermee kun je de mooie ritten die je tijdens je vakantie of rondreis maakt vastleggen. Bijvoorbeeld van een leuke route door de bergen met haarspeldbochten. Door middel van een sd-kaartje kan je de beelden eenvoudig op de computer zetten. Maar ook in minder leuke situaties kan de dashcam van pas komen. Bekijk de beelden terug wanneer er een ongeluk is geweest om de eventuele aanleiding vast te leggen. De dashcam gaat automatisch aan wanneer je gaat rijden. Hierdoor mist de dashcam nooit een cruciaal moment.  

Vandaag de dag is wifi op je vakantie bent bijna onmisbaar. In Europa gelden tegenwoordig je mobiele bundels maar je toch zal je veel meer gebruiken dan thuis. Wifi op de camping is dan een uitkomst. Maar je kent het misschien wel. Deze verbinding is niet heel sterk waardoor je verbinding steeds wegvalt en enorm traag is. Met een wifi router als gadget voor op de camping is dat probleem opgelost. Hiermee vang je het internet signaal op van de camping en de krachtige router maakt er een krachtig signaal van. Zo kan jij op de camping snel internetten zonder frustraties dat je internet wegvalt.