• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Naast tenten en kampeeraccessoires heeft Safarica ook stoelen in het assortiment. Lees meer

Safarica stoelen

Het uitgebreide stoelen assortiment van Safarica

Naast tenten en kampeeraccessoires heeft Safarica ook stoelen in het assortiment. De stoelen van Safarica worden onderverdeeld in kampeerstoelen, strandstoelen en vouwstoelen. De stoelen hebben een gunstige prijs-kwaliteit verhouding. Het zijn stevige en robuuste stoelen die er daarnaast ook nog eens heel gezellig en mooi uitzien. Of je nu een compacte en betrouwbare kampeerstoel zoekt, of een strandstoel waarmee je lekker bij de zee kunt ontspannen, Safarica heeft het in het assortiment. Oh, en vergeet ook de handige krukjes niet. De krukjes zijn makkelijk te gebruiken als extra zitplaats bij onverwacht bezoek en ideaal om je benen op te leggen tijdens een heerlijk welverdiend relaxmomentje.

Lees meer
Lijst
Foto's

De campingstoelen van Safarica zijn zeer compact waardoor ze makkelijk onder de arm meegenomen kunnen worden. Daarbij zijn ze in opgevouwen staat lekker plat waardoor ze makkelijk opgestapeld kunnen worden. Dat is wel zo prettig wanneer je er meerdere mee wil nemen in de auto, caravan of camper. Sommige kampeerstoelen hebben een rugleuning die in verschillende standen gezet kan worden. Op die manier kun je net wat verder achterover hangen wanneer het zonnetje doorbreekt. Naast kampeerstoelen heeft Safarica ook mooie strandstoelen. Deze zitten laag bij de grond en hebben vaak een doorlopende poot. Op deze manier zakt je stoel niet weg in het zand en kun je lekker rechtop zitten. De stoelen van Safarica bieden de ideale uitkomst in iedere situatie.

Een andere categorie in het stoelen assortiment van Safarica is de vouwstoel. Vouwstoelen zijn ontzettend handig vanwege hun kleine pakformaat. Daarnaast zijn ze voorzien van een eenvoudig opvouwsysteem waarmee je de stoel snel en gemakkelijk in de meegeleverde opbergzak stopt. Op die manier kun je de vouwstoelen van Safarica eenvoudig meenemen naar de camping, op de boot of naar een festival. Een gemakkelijk alternatief op de vouwstoel is het krukje. Met een krukje van Safarica creëer je snel een (extra) zitplaats, een voetenbankje voor wanneer je de beentjes omhoog wil gooien en een bijzettafel door er een dienblad op te zetten. Zo bieden de producten in het stoelen assortiment van Safarica gemakkelijke en handige uitkomsten voor op vakantie.