Voor 17.00 uur besteld?
Vandaag verstuurd!
Gratis verzending vanaf €35.-*

Tijdens een warme dag op de camping heb je natuurlijk behoefte aan een lekker koud drankje.

Lees meer

Elektrische koelboxen

De elektrische koelbox: ideale oplossing voor op de camping

Tijdens een warme dag op de camping heb je natuurlijk behoefte aan een lekker koud drankje. Gelukkig hebben wij een ruim assortiment aan elektrische koelboxen voor op de camping. De elektrische koelboxen binnen ons assortiment werken op 230 volt of 12 volt, enkele modellen hebben ook beide aansluitingen. Handig als je de koelbox alvast aan wilt zetten in de auto, hiervoor kan je dan de 12 volt aansluiting gebruiken. Binnen ons assortiment vind je koelboxen van de volgende merken: Campingaz, Dometic, Mobicool en Waeco. Stuk voor stuk topmerken die een goede kwaliteit leveren als het op koelboxen aankomt.

Lees meer
Lijst
Foto's
  • 1
  • 1

Wanneer je naar een elektrische koelbox gaat kijken zijn er verschillende types koelbox waar je uit kan kiezen. Zo is er de compressor koelbox, deze kan koelen tot de temperatuur die je zelf instelt, ongeacht de omgevingstemperatuur. Ook is er de thermo elektrische koelbox, deze heeft een ventilator in de deksel en koelt maximaal 20 graden onder de omgevingstemperatuur. Ten slotte is er de absorptie koelbox deze koelt 20 tot 25 graden onder de temperatuur van buiten. Kijk er dus naar waar je heen gaat met de koelbox en wat je verwacht van de koelbox die je meeneemt.

Elke type koelbox heeft zijn eigen kenmerken. Voordat je een elektrische koelbox gaat aanschaffen is het belangrijk om te bepalen wat jij belangrijk vindt aan de koelbox en wat je ermee gaat doen. Ga je naar een warm land in zuid Europa waar het 30 á 40°C kan worden dan kan een compressor koelbox de uitkomst zijn omdat deze niet afhankelijk is van de omgevingstemperatuur. Maar heb je enkel een koelbox nodig voor in de auto, denk dan eens aan een thermo-elektrische koelbox. Deze koelen vaak op 12V en 230V tot ongeveer 20°C onder omgevingstemperatuur. Voor de wat koelere landen is dit voldoende.