• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Branders van MSR zijn gemaakt voor de echte outdoor liefhebber. Lees meer

MSR branders

MSR Branders, van ultra lichtgewicht tot allesbrander

Branders van MSR zijn gemaakt voor de echte outdoor liefhebber. Zo zijn er ultralichte branders die compact zijn op te bergen in je rugzak. Deze zijn zo licht en klein dat je het extra gewicht nauwelijks voelt en er altijd wel een plekje voor te vinden is. Ook zijn er MSR  branders die branden op een ruime keuze aan brandstof: wasbenzine, loodvrije benzine, diesel, kerosine, gasblikjes en noem maar op. Zo is er tijdens je expeditie altijd wel ergens een geschikte brandstof te vinden. MSR branders zijn van hoge kwaliteit en zullen jou jarenlang voorzien van een warme maaltijd.

Lees meer
Lijst
Foto's
MSR PocketRocket 2 Gasbrander
Op voorraad
50.00
45.00
MSR WhisperLite Universal Multifuel Brander
Tijdelijk niet leverbaar
190.00
171.00
MSR WhisperLite Universal Combo Multifuel Brander
Tijdelijk niet leverbaar
205.00
184.50
MSR WhisperLite International Combo Benzinebrander
Binnenkort leverbaar
160.00
144.00
MSR PocketRocket Deluxe Stove Kit
Tijdelijk niet leverbaar
140.00
126.00
MSR PocketRocket DeLuxe Gasbrander
Tijdelijk niet leverbaar
90.00
81.00
MSR WindBurner Personal Gasbrander
Binnenkort leverbaar
190.00
171.00
MSR WhisperLite International Benzinebrander
Binnenkort leverbaar
145.00
130.50
MSR WindBurner Duo System Gasbrander
Binnenkort leverbaar
220.00
198.00

Het onderhoud van MSR branders is zo gemakkelijk mogelijk gemaakt. Zo zit er bij vrijwel iedere MSR brander een instructieboekje met een beschrijving over gebruik en onderhoud. Daarnaast hebben veel van de benzinebranders een klein onderdelen setje voor onderhoud en reparatie in het veld. Ook zijn veel MSR branders uitgerust met de zelfreinigende Shaker Jet-technologie, wat het schoonmaken een stuk makkelijker en sneller maakt. Mocht er een onderdeel aan vervanging toe zijn, dan heeft MSR ook service- en onderhoudskits met daarin extra onderdelen voor de brander. Zo is jouw brander altijd klaar voor gebruik. Gasbranders hebben vrijwel geen onderhoud nodig.

Mensen die veel wandelen nemen allemaal wat te drinken mee. Water in een drinksysteem of een thermosfles met thee of koffie. Hoe lekker zou het zijn dat je een klein brandertje meeneemt waar je ter plekke je koffie of thee kan maken. MSR heeft de perfecte brander voor je, de PocketRocket. Slechts 73 gram en in combinatie met het kleinste gasblikje heb je echt een minikeuken bij je. En zoals we MSR kennen is deze van en hoge kwaliteit en door zijn eenvoud ook niet duur. Iedereen kan dus uit de voeten met deze PocketRocket. Omdat het een gasbranders is vraagt deze vrijwel geen onderhoud.