• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

De tassen en met name de rugzakken van Fjällräven kennen hun gelijke niet. Lees meer

Fjällräven tassen

De Fjällräven tassen: waar het allemaal om begon

De tassen en met name de rugzakken van Fjällräven kennen hun gelijke niet. De laatste jaren zijn deze steeds populairder geworden. Het straatbeeld wordt steeds meer opgevuld met de Fjällräven tassen. De reden hiervan is dat steeds meer mensen overtuigd worden van de goede kwaliteit. Neem bijvoorbeeld de Fjällräven Känken. Een kleine rugzak die speciaal ontworpen is voor de Zweedse school jeugd. Deze tas moest groot genoeg zijn voor schriften, boeken en pennen. Ook moest deze rugzak zonder problemen de hele schoolperiode meegaan. Dat dit gelukt is hoeft niet meer verteld te worden, inmiddels de meest verkochte rugzak in Europa!

Lees meer

Voor bijna alle soorten rugzak gebruik biedt Fjällräven er wel één aan die geschikt is. Van een standaard schooltas tot een rugzak waar je een expeditie mee kan lopen. Wat vooral uitblinkt is de kwaliteit van deze tassen. Je merkt aan elke tas dat deze met zorg is ontworpen en geproduceerd. Zo stuurt Fjällräven ook gebruikers op pad om uitvoerig te testen en de uitslagen hiervan worden direct verwerkt in het verdere design totdat iedereen tevreden is met het eind resultaat. Zo staat de ontwikkeling nooit stil en sluiten de rugtassen van Fjällräven perfect aan op de wensen van de gebruiker. 

Een van de belangrijkste feedback momenten van Fjällräven is tijdens en na afloop van de verschillende Fjällräven Classics. Dit is een evenement waarbij alle artikelen uit het assortiment getest worden tijdens een lange, meerdaagse trekking. Oorspronkelijk alleen in het thuisland Zweden, maar tegenwoordig zijn er meerdere verspreid over de hele wereld. Op deze manier laten ze zien dat de producten ook echt getest worden en als deelnemer ben je ook instaat om te testen en aan te geven wat je anders zou willen. Niet alleen van de rugzakken maar van alle producten met een Fjällräven logo.