• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Fjällräven staat vooral bekend om zijn kleding en met name de jassen. Lees meer

Fjallraven jassen

Bijna onverwoestbare Fjällräven jassen

Fjällräven staat vooral bekend om zijn kleding en met name de jassen. De meeste jassen worden vervaardigd van het bekende G-1000 materiaal dat je met de Greenland Wax goed water- en windafstotend kan maken. Dit G-1000 materiaal is met goed onderhoud ontzettend duurzaam. Met als risico dat deze lang mee zullen gaan. Je kan dus niet meer zeggen na een jaar dat je weer een nieuwe jas nodig hebt omdat hij versleten is. Tegenwoordig brengt Fjällräven ook jassen uit die een membraam hebben en hierdoor wind- en waterdicht zijn!

Lees meer
Lijst
Foto's
Fjallraven Snow Flake Parka Dames Groen
Tijdelijk niet leverbaar
469.95
Fjallraven Stina Jas Dames
Op voorraad
219.99

Een van de bekendste Fjällräven jassen is de Greenland Jacket. De eerste versie hiervan stamt uit 1968. Op dat moment was hij uniek in de buitensport wereld en dat is hij tot op de dag van vandaag nog steeds. Om deze klassieker te eren heeft Fjällräven deze jas regelmatig opnieuw uitgebracht met het design van vroeger maar met de nieuwste technieken. Omdat er andere eisen worden gesteld tegenwoordig, zijn er ook zeer technische jassen op de markt gekomen en die luiden een nieuw tijdperk in binnen Fjällräven, maar zij en wij zullen nooit de klassiekers vergeten waar het ooit mee begon. 

Wanneer je goed gaat kijken naar je Fjällräven jas dan zal er een detail zijn dat niet direct opvalt maar wat wel laat zien met hoeveel zorg de jassen en ontworpen en gemaakt worden. Kijk goed naar de druk knopen. Hierop is Fjällräven logo afgebeeld. Bekijk je nu alle knopen dan zie je dat deze allemaal op precies dezelfde manier op de jas zitten, alle logo’s zitten recht. Voor de leek een leuk detail maar het laat zien dat er echt op ieder detail van de jas wordt gelet. Uiteindelijk zie je dit ook terug in de pasvorm maar zeker ook in de levensduur van de jassen.