• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Een goede zithoek heeft altijd een tafel. Lees meer

Helinox Tafels

Tafels zoals ze die alleen bij Helinox kunnen bedenken

Een goede zithoek heeft altijd een tafel. Al is het net groot genoeg om 2 glazen en een bakje nootjes op kwijt te kunnen. Waarom zou je dit alleen thuis en op de camping hebben en niet wanneer je minimalistisch of lichtgewicht op vakantie gaat. Gelukkig houden ze bij Helinox ook wel van gezelligheid en zijn ze ook aan de slag gegaan met lichtgewicht en compacte tafels. De grootste uitdaging is de hoogte van de tafels. De verschillende stoelen hebben niet allemaal dezelfde zithoogte. Opgelost door gewoon meerdere modellen tafels te maken. De lichtste tafel past uiteraard perfect bij de lichtste stoelen.

Lees meer
Lijst
Foto's

Niet alleen voor de grammenjagers zijn tafels ontworpen, maar ook voor de wat meer luxe reizigers die de wat grotere stoelen bij zich hebben. Juist de eenvoud van de Helinox tafels maken deze bijzonder. Een strak gespannen nylon doek als tafelblad. Lichter in gewicht krijg je het niet zonder het pakvolume te vergroten. Ook bij de tafels met een frame is deze helemaal aan elkaar verbonden. Makkelijk om in elkaar te zetten en je kan geen onderdelen kwijtraken. Ook zijn deze lichtgewicht tafels ruim genoeg om een complete maaltijd op te serveren en een spel te spelen tot in de late uurtjes.

Er zijn ook tafels die een massief blad hebben. Ondanks dat dit wat meer ruimte in beslag neemt zijn deze nog echt compact en zeker ook lichtgewicht. Natuurlijk zijn de Helinox tafels met een stoffen blad lichter, maar het gaat erom wat de eis van de kampeerder is. De tafels met een hard blad geven net een wat luxere uitstraling en zijn dan ook meer geschikt om thuis te gebruiken. Ook zijn deze wat stabieler als je kijkt naar kinderen en huisdieren. Ondanks de wat hogere prijzen krijg je er echt een kwalitatief hoogwaardig product voor terug die jarenlang mee zal gaan.