• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Al jaren staat Helinox bekend om hun comfortabele maar vooral ook lichtgewicht stoelen. Lees meer

Helinox Veldbedden

Al jaren heeft Helinox de beste stoelen en nu de beste lichtgewicht veldbedden

Al jaren staat Helinox bekend om hun comfortabele maar vooral ook lichtgewicht stoelen. Omdat het uirusten voornamelijk ’s nachts gebeurt, zijn er nu ook veldbedden van Helinox. Bedden waar je heerlijk op kan uitrusten en slapen. Uiteraard zijn ook deze bedden volgens de filosofie van Helinox bedacht en gemaakt. Dit houdt in: makkelijk in- en uit elkaar te halen en echt comfortabel. Ondanks het formaat van de veldbedden zijn deze nog steeds lichtgewicht te noemen.  Met een beetje passen en meten kan je deze zelfs meenemen in je backpack. Dankzij de duurzame materialen zijn het ook bedden die nog jaren mee zullen gaan.

Lees meer
Lijst
Foto's

Beloftes geven over producten is lastig. Iedereen heeft een eigen idee en een bepaalde verwachting. Helinox maakt dit nu nog moeilijker want wat zijn deze veldbedden goed. Niet alleen liggen ze heerlijk, ook het in elkaar zetten is eenvoudig en neemt slechts enkele minuten in beslag. Dit gecombineerd met het lage gewicht maakt de bedden zo uniek dat tot nu toe alleen Helinox dit voor elkaar krijgt. Gelukkig voor jou hebben wij alles van Helinox opgenomen in ons assortiment en nodigen wij je graag uit om te komen proefliggen en te beoordelen of deze bedden echt zo goed zijn als dat wij zeggen.

Vaak liggen veldbedden prima maar liggen ze vaak laag bij de grond. Het in – en uitstappen is wat lastiger en het kan best fris zijn ’s nachts. Bij de veldbedden van Helinox is dit niet anders, maar je hebt wel de optie om de bedden hoger van de grond te stellen dankzij optionele poten. Hiermee is het makkelijk uit het bed te stappen en door de hoogte ook wat warmer. Daarnaast kan je ook altijd nog een matje bovenop het veldbed leggen. Dit geeft nog meer comfort en (nog belangrijker) maakt de nachten een stuk warmer.