• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Wellicht de bekendste lichtgewicht stoel is de Chair One. Lees meer

Helinox Stoelen

Een echte Helinox stoel herken je uit duizenden

Wellicht de bekendste lichtgewicht stoel is de Chair One. Al sinds 2013 brengt de stoel mensen op vakantie meer comfort en rust. Het geheim van de stoel zit hem in de combinatie van verfijnd zitcomfort en het lichte gewicht. Ook het pakvolume is zo klein dat je eigenlijk altijd wel plek hebt om een of meerdere stoelen mee te nemen. Niet alleen op lichtgewicht vakantie zijn de stoelen van Helinox een uitkomst, maar ook wanneer je al een auto vol hebt en je toch lekker wilt zitten tijdens de vakantie. Zeker de grotere stoelen van Helinox bieden dan uitkomst.

Lees meer
Lijst
Foto's
Keuzehulp stoelen V2
Helinox Beach Chair  Zwart
Op voorraad
169.90

Alleen al het in elkaar zetten van de stoelen is door Helinox goed uitgedacht: zonder in te leveren op de stevigheid van het frame is dit zo makkelijk mogelijk gemaakt. Bij iedere stoel zit het gehele frame aan elkaar vast met een elastiek. Hierdoor zal je nooit in de knoop komen te zitten, een frame deel kwijt zijn of iets verkeerd om in elkaar hebben gezet. Het elastiek is er puur om het frame bij elkaar te houden. Ook de stoffen onderdelen zitten los. Makkelijk bij het op- en afbouwen van de stoel en ook is het veel makkelijker schoonmaken, mocht dit nodig zijn.

Waar de eerste Helinox stoelen gemaakt zijn van een blauw frame en zwarte zitting, is er tegenwoordig volop keuze uit verschillende kleuren en prints. Hiervan is de reden dat mensen graag hun eigen stoel terug willen vinden in een gezelschap. Maar ook thuis worden de Helinox stoelen gebruikt. Lichtgewicht stoelen met een leuk design en stoelen die net een wat hoger frame hebben kan je prima thuis gebruiken. Doordat je dan net wat hoger zit kan je prima een praatje maken met iemand die op een “normale” stoel zit zonder het gevoel te hebben dat diegene op je neerkijkt.