• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Opblaasbare tenten hebben de laatste jaren zo een beetje de gehele markt omvergeblazen. Lees meer

Bardani opblaasbare tenten

Bardani is marktleider in de toegankelijke opblaasbare tent

Opblaasbare tenten hebben de laatste jaren zo een beetje de gehele markt omvergeblazen. Steeds vaker kom je deze type tenten tegen. Niet alleen in de showroom maar ook op campings in binnen - en buitenland. Bardani mag wel de marktleider genoemd worden als het gaat om opblaasbare tenten. De kwaliteit van deze tenten is echt goed en de modellen zijn slim doordacht. Niet voor niets dat iedereen een Bardani opblaasbare tent wil hebben voor de vakanties en weekenden weg. Dit vooral ook omdat Bardani de keuze heeft tussen technisch katoen of polyester. Zo kunnen ze voldoen aan de verschillende eisen van de kampeerders en voor ieder budget.

Lees meer

Dankzij de verschillende modellen kan iedereen terecht voor een opblaasbare Bardani tent. De grote opblaasbare familietenten bieden meer dan genoeg ruimte voor een gezin met al hun bagage. Ook met slecht weer kan je prima in de tent vertoeven. Naast deze grote tenten zijn er ook een aantal kleinere tenten. Deze kan je prima gebruiken om bijvoorbeeld rond te reizen. De grote varieert van 2 tot 4 personen met weinig bagage. Om het plaatje compleet te maken is er ook nog een keuze uit kleinere opblaasbare bijzettenten. Deze zijn perfect om bijvoorbeeld kinderen of logees te herbergen tijdens de vakantie. Mooie meevaller is ook dat deze goed passen bij de grote opblaasbare tenten.

De meeste Bardani opblaasbare tenten zijn gemaakt van technisch katoen. Dit is gedaan omdat dit materiaal ontzettend fijn in gebruik is. Het is duurzaam en goed ademend. Toch heeft technisch katoen ook nadelen. Het is zwaar per m2 en ook de droogtijd is lang. Ook moet het technisch katoen volledig droog zijn wanneer je de tent gaat opbergen in afwachting tot de volgende keer. Polyester opblaasbare tenten zijn er ook, maar dit materiaal is toch wat minder fijn in gebruik hoewel het wel een stuk goedkoper is. Ondanks alle voor– en nadelen ben je met een Bardani opblaasbare tent goed af. Heb je deze al? Een hele fijne vakantie. Ben je nog in overweging dan zien we je graag in onze showroom voor alle in en outs van de opblaastenten van Bardani.