• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Over Ons

Kampeerwereld.nl

Bij Kampeerwereld.nl ben je aan het juiste adres voor al je online kampeer- en outdoorartikelen. Wij zijn gespecialiseerd in tenten, zoals gezinstenten, trekkerstenten, partytenten en bijzettenten, bij ons is het allemaal te bestellen. Daarnaast kan je bij Kampeerwereld.nl terecht voor je gehele kampeeruitzet en allerlei outdoorartikelen! Een warme slaapzak, praktische maar comfortabele slaapmat of toch liever een traditioneel luchtbed? Het is allemaal te vinden op Kampeerwereld.nl!

Maar sinds 2013 kan je bij ons ook terecht voor al je lichtgewicht kampeerartikelen en bergsportspullen. Op Kampeerwereld.nl vind je niet alleen Kampeerwereld Hendriks assortiment, maar ook een ruim Outdorado assortiment. Outdorado en Kampeerwereld vind je nu samen onder één webshopdak op Kampeerwereld.nl. Makkelijk in één winkelwagen afrekenen en alle klantenservice op één plek. 

Outdorado sluit dan ook naadloos aan bij Kampeerwereld. Dankzij de toevoeging van deze webshop bij Kampeerwereld.nl kunnen wij nu een veel breder assortiment bieden en ook nog eens veel meer mooie outdoor verhalen met je delen!