Voor 17.00 uur besteld?
Vandaag verstuurd!
Gratis verzending vanaf €35.-*

De naam zegt eigenlijk al genoeg.

Lees meer

Relaxstoelen

Gooi die beentjes maar omhoog en ga genieten

De naam zegt eigenlijk al genoeg. Op de relaxstoelen kun je uitstekend je beentjes in de lucht gooien en genieten van je welverdiende vakantie, of de eerste zonnestraaltjes van het seizoen. Vrijwel alle relaxstoelen hebben een zeer comfortabele padding. Hierdoor kun je uren in de stoel blijven zitten zonder dat je last krijgt van je kont, rug of benen. Zeker voor de benen is een relaxstoel ideaal, omdat je de stoel zo kunt verstellen dat je benen optimaal tot rust komen. Ondanks de luxe kan je de stoelen nog altijd mooi opvouwen en meenemen naar het strand of op vakantie.

Lees meer
Lijst
Foto's
  • 1
  • 1

Het is zonde om de relaxstoel alleen op vakantie te gebruiken. De stoelen misstaan ook echt niet in je eigen tuin. Geniet in het voorjaar van de eerste zonnestraaltjes en ga in de zomer eventjes lekker zonnen en verkrijg dat zomerse tintje. Een groot voordeel van de relaxstoel is dat er standaard een hoofdkussen bij zit. Zo hoef je deze niet meer apart mee te nemen met het gevolg dat je deze vergeet. Ook kunnen de relaxstoelen goed ventileren, wat in de zomer en op warme dagen goed van pas komt. Aan de andere kant kunnen ze ook wel beschermen tegen kou.

Het grote verschil tussen een relaxstoel en de andere campingstoelen zit in het design. Een relaxstoel is namelijk zodanig ontworpen dat het je gehele lichaam, van hoofd tot voeten, ondersteund. Natuurlijk zijn er meer stoelen die dit doen, maar de relaxstoel is ook nog eens traploos verstelbaar tussen rechtop zitten en achterover liggen. Bij het verstellen van de stoel gaan de benen automatisch mee, waardoor je constant volledig ondersteund wordt. Samen met de comfortabele gepolsterde/gevoerde zitting die de meeste relaxstoelen hebben (ook los aan te brengen) zorgt dit er dus voor dat je heerlijk kunt ontspannen. Ook voor langere tijd.