• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Gezellig naar de camping met de kids? Vergeet dan niet comfortabele stoelen mee te nemen voor de kinderen zodat ook zij maximaal kunnen genieten van de vakantie. Lees meer

Kinderstoelen

Ook comfort voor de kleinste kampeerder met de kinderstoel

Gezellig naar de camping met de kids? Vergeet dan niet comfortabele stoelen mee te nemen voor de kinderen zodat ook zij maximaal kunnen genieten van de vakantie. Gelukkig verkopen wij een breed assortiment aan goede kinderstoelen zodat zelfs de jongsten comfortabel en ergonomisch kunnen zitten. Stuk voor stuk gericht op lichtgewicht en zo compact mogelijk waardoor de stoelen zich niet alleen lenen voor gebruik op de camping, maar ook voor tijdens de buurt barbecue of bijvoorbeeld op het strand. In de tuin mogen deze stoelen uiteraard ook niet ontbreken. Met deze kinderstoelen kan je werkelijk waar alle kanten op.

Lees meer

Niet ieder kind is gelijk, en dat begrijpen we hier bij Kampeerwereld Hendriks. Daarom bieden we de Isabella Kinderstoel aan voor de allerjongsten vanaf circa 8 maanden. Deze kinderstoel is eenvoudig te monteren op elke campingstoel om de kids gezellig mee te laten eten aan tafel. Maar natuurlijk bieden we ook stoelen aan voor de wat oudere kinderen. Van leeuw tot kikkerstoel, voor elk boefje zit er wel wat bij. Daarnaast hebben we leuke combinatie setjes met twee stoeltjes, tafel en parasol om de kinderen echt hun eigen plekje te geven. Als dat niet genieten is weten wij het ook niet meer.

Aan de veiligheid van de kinderen is ook gedacht bij het fabriceren van de kinderstoelen. Zo is het overgrote deel van de stoelen voorzien van een kindveilige sluiting of ´safety-lock´ waardoor de stoel niet ongewenst inklapt en veel narigheid voorkomen kan worden. Ook komen de meeste stoelen lekker compact in een handige draagtas zodat ze makkelijk mee te nemen zijn en niet beschadigen tijdens het vervoer. Daarnaast hebben ze een nylon of polyester stof wat ervoor zorgt dat deze gemakkelijk te reinigen zijn mocht het toch net misgaan met de ranja. Een stoel die aan al het bovengenoemde voldoet is bijvoorbeeld de aap, leeuw of tijger stoel.