Voor 17.00 uur besteld?
Vandaag verstuurd!
Gratis verzending vanaf €35.-*
Werken bij Kampeerwereld

Werken bij Kampeerwereld Hendriks

Ben jij een echte outdoor liefhebber, klimgeit, wandelspecialist of kampeervirtuoos? Lees dan zeker verder! Want Kampeerwereld Hendriks zoekt gastbloggers voor de website. 

Wat zoeken we?

  • Iemand die dol is op kamperen, klimmen, wandelen of een andere outdoor activiteit
  • Affiniteit met Kampeerwereld Hendriks en de producten die wij verkopen
  • Een schrijver in de dop die zijn avontuur graag met ons deelt

 

Werken bij Kampeerwereld

Wat moet je doen?

Lijkt het jou wel wat om een gastblog te schrijven voor Kampeerwereld Hendriks? Stuur dan een mail naar: eline@kampeerwereld.nl met je naam en idee voor een gastblog. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op en dan ontvang je van ons een uitgebreide uitleg over het gastbloggen.

Vergoeding?

Natuurlijk staat er ook iets tegenover wanneer je voor ons een blog schrijft. Voor het aanleveren van een blog krijg je 20% korting op je eerstvolgende bestelling bij www.kampeerwereld.nl. En je doet het natuurlijk ook een beetje voor de eer, want jouw blog wordt gepubliceerd op onze blog pagina! Maar ook wordt je blog misschien wel verspreidt op Facebook, in ons Zomermagazine en in onze nieuwsbrieven! 

Ben je opzoek naar een bijbaan? Misschien is werken bij Kampeerwereld iets voor jou! Wij hebben verschillende mogelijkheden:

Kassa of verkoop
Ben je klantgericht en commercieel? Dan is een bijbaan bij de kassa of in de verkoop wellicht iets voor jou. Je bent beschikbaar op vrijdagavond en zaterdag, in de meivakantie en minimaal 3 weken in de zomervakantie. Ook ben je minimaal 16 jaar. 

Vulploeg of webshop magazijn
Ben je een echt aanpakker? Dan is de vulploeg of het webshop magazijn iets voor jou! Je bent minimaal 15 jaar. Je bent minimaal 9 uur beschikbaar per week (3 uur achtereen in de middag, vrijdagavond en/of zaterdag). In de meivakantie en zomervakantie ben je extra inzetbaar. 

Interesse om bij ons te komen werken? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar jolanda@kampeerwereld.nl tav Jolanda de Groote. Laat ook even weten in welke functie je interesse hebt. We komen binnen 14 dagen met een reactie. 

Werken bij Kampeerwereld

Opzoek naar een uitdagende stage? Dat kan bij Kampeerwereld Hendriks! Als erkend leerbedrijf bij Kenniscentrum Handel, kun je voor je stage ook bij ons terecht. Doe je een opleiding in de richting van de Detailhandel, of ben je op zoek naar een snuffelstage? Met een winkel van bijna 10.000m2 zijn er verschillende mogelijkheden. 

Interesse in een stageplaats? Mail dan je CV en motivatiebrief naar: jolanda@kampeerwereld.nl t.a.v. mevr. Jolanda de Groote