Voor 17.00 uur besteld?
Vandaag verstuurd!
Gratis verzending vanaf €35.-*

Werken bij Kampeerwereld Hendriks

Functieomschrijving:
Voor onze koffiehoek zijn wij opzoek naar een enthousiaste medewerker die de broodjes verzorgd voor onze klanten. In onze koffiehoek verkopen wij panini's en tosti's. Maar ook sauzijcenbroodjes, gevulde koeken en diverse frisdranken. 

Wij zijn opzoek naar een verkoper die flexibel in te zetten is. In de maanden maart t/m augustus rond de 2 dagen per week en in de andere maanden rond de 1 dag per week. 

Je bent verantwoordelijk voor:
Het bereiden van broodjes
- Afbakken van diverse producten
- Bestellingen opnemen
- Klant serveren
- Schoonhouden van de keuken en koffiehoek

Functie eisen:
Klantgericht
- Flexibel inzetbaar
- Beschikbaar op vrijdagmiddag en zaterdag
- Minimaal 16 jaar
- Zelfstandig

Wat wij bieden:
Een afwisselende baan
- Een enthousiast team
- Korting op het assortiment

Interesse om bij ons te komen werken? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar jolanda@kampeerwereld.nl tav Jolanda de Groote. Laat ook weten hoeveel uur je beschikbaar bent. Sluiting is op 19 juni 2017.

Vacatures en stages

Functieomschrijving:
Als content marketeer ga je onze kennis en ervaring op een pakkende manier bij onze doelgroep brengen. Hierbij maak je gebruik van de interne en externe bronnen en vertaal je deze informatie naar goede content. Je verzorgt de content planning en bewaakt de strategie.

Na je creatie doe jij je best deze content zo goed mogelijk vindbaar te maken voor onze website bezoekers. Je optimaliseert website pagina’s voor een beter resultaat in de zoekmachines en draagt verantwoordelijkheid voor de interne links. Hierbij maak je gebruik van programma’s zoal google Analytics, Google search console en ons eigen CMS.

Je werkt samen met collega’s uit het E-commerce team om de online content strategie en planning uit te werken. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de Social Media uitingen en draag je vanuit je content creatie je steentje daarin bij.

Je kan de juiste input leveren aan je collega’s die bezig zijn met product content en blog berichten en je kan je collega’s helpen ook deze content te optimaliseren.

 
Je bent verantwoordelijk voor:
-          Het ontwikkelen van goed vindbare content
-          Het optimaliseren van content
-          De SEO & SEA werkzaamheden voor de webshop  
-          Het analyseren van content kansen
-          De verspreiding van content over social media en andere media

Functie eisen:
-          Minimaal 2 jaar werkervaring in content en/of (online)marketing
-          Perfecte beheersing van de Nederlandse taal in geschrift    
-          Ervaring met SEO is een pré
-          Ervaring met SEA is een pré
-          Ervaring met Google Analytics is een pré

Wat wij bieden:
-          Werken in een enthousiast E-commerce team
-          Een uitdagende en wisselende baan met groeikansen
-          Coaching tijdens je werk
-          Korting op ons assortiment

Interesse om bij ons te komen werken? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar jolanda@kampeerwereld.nl tav Jolanda de Groote. Laat ook weten hoeveel uur je beschikbaar bent.

Ben je opzoek naar een bijbaan? Misschien is werken bij Kampeerwereld iets voor jou! Wij hebben verschillende mogelijkheden:

Kassa of verkoop
Ben je klantgericht en commercieel? Dan is een bijbaan bij de kassa of in de verkoop wellicht iets voor jou. Je bent beschikbaar op vrijdagavond en zaterdag, in de meivakantie en minimaal 3 weken in de zomervakantie. Ook ben je minimaal 16 jaar. 

Vulploeg of webshop magazijn
Ben je een echt aanpakker? Dan is de vulploeg of het webshop magazijn iets voor jou! Je bent minimaal 15 jaar. Je bent minimaal 9 uur beschikbaar per week (3 uur achtereen in de middag, vrijdagavond en/of zaterdag). In de meivakantie en zomervakantie ben je extra inzetbaar. 

Interesse om bij ons te komen werken? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar jolanda@kampeerwereld.nl tav Jolanda de Groote. Laat ook even weten in welke functie je interesse hebt. We komen binnen 14 dagen met een reactie. 

Werken bij Kampeerwereld

Opzoek naar een uitdagende stage? Dat kan bij Kampeerwereld Hendriks! Als erkend leerbedrijf bij Kenniscentrum Handel, kun je voor je stage ook bij ons terecht. Doe je een opleiding in de richting van de Detailhandel, of ben je op zoek naar een snuffelstage? Met een winkel van bijna 10.000m2 zijn er verschillende mogelijkheden. 

Interesse in een stageplaats? Mail dan je CV en motivatiebrief naar: jolanda@kampeerwereld.nl t.a.v. mevr. Jolanda de Groote