• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Binnen onze wandelschoenen hebben wij verschillende categorieën. Lees meer

Wandelschoen A

Met een wandelschoen uit de A-categorie kan je uit de voeten

Binnen onze wandelschoenen hebben wij verschillende categorieën. De A-schoen is er hier één van. Deze wandelschoen is een laag model die je voor vlakke wandelingen voldoende steun biedt. De A-schoen geeft je met name ook steun bij verharde wegen. Omdat het een laag model is worden wandelschoenen uit de A categorie niet aangeraden in de bergen of op onverharde wegen en paden. Het comfort van de A-wandelschoenen is zeer goed en zijn comfortabel voor het gebruik, denk bijvoorbeeld aan vierdaagses waarbij je veelal over asfalt loopt. Maar ook kan je de A-schoen perfect dragen voor dagelijks gebruik.  

Lees meer
Lijst
Foto's
Keuzehulp wandelschoenen V2

Werk je in de zorg, in een winkel of wandel je gewoon heel veel op je werk? Dan zijn wandelschoenen uit de A categorie erg geschikt. Het is een laag model en ventileert daarom goed. Een hoge schoen is ook echt niet nodig wanneer je op een vlakke ondergrond loopt. Maar wel biedt een A-schoen je steun en comfort tijdens werkdagen. Hetzelfde geldt eigenlijk voor stedentrips, dan zijn deze fijne A-schoenen ook een echte uitkomst. Uren struinen en slenteren door een stad vraagt natuurlijk om een comfortabele wandelschoen uit de A categorie!

Binnen onze collectie A-schoenen hebben wij diverse merken. Zo vind je bijvoorbeeld lage wandelschoenen van het merk Lowa, maar ook Meindl en Grisport zijn goed vertegenwoordigd binnen onze wandelschoenen A. Stuk voor stuk zijn dit ook merken waarbij de wandelschoenen van een goede kwaliteit zijn. De A-schoenen zullen je dus veel wandelplezier geven tijdens vierdaagses, stedentrips of gewoon wanneer je ze op het werk draagt. De merken hebben natuurlijk verschillende pasvormen, breed of smal, pas daarom altijd verschillende merken en modellen om bij jouw A-schoen uit te komen.

Herken je dat verlangen om aan het einde van een lange werkdag eindelijk je schoenen uit te kunnen trekken en je zere voeten rust te geven door ze lekker omhoog te gooien? Met een goede A-wandelschoen heb je geen last van oververmoeide voeten. Door de juiste combinatie van een slijt- en spuitzool krijgen je voeten door de dag heen voldoende steun. Hierdoor zijn je voeten aan het einde van de dag een stuk minder moe en kun je met je fijne lage wandelschoenen rustig nog een rondje met de hond lopen door het bos.

Lage wandelschoenen zijn ideaal voor de warme zomerdagen waarin het prettig is om je enkels vrij te houden zodat ze kunnen luchten. Daarbij zijn veel A-schoenen voorzien van een Gore-Tex membraan. Met dit membraan zijn de wandelschoenen 100% waterdicht en toch ademend. Dit geldt zowel voor modellen met een buitenschoen van leer, als voor modellen met een buitenschoen van velour en mesh. Zo zijn ze niet alleen geschikt voor zonnige wandelingen, maar ook voor regenachtige herfstdagen en dagelijkse werkzaamheden. A-wandelschoenen zijn ideaal voor een vakantie met stedentrips.

Geen enkele voet is hetzelfde en daarom is er niet één schoen geschikt voor alle pasvormen. Om die reden heeft elk merk, denk aan Lowa, Meindl, Hanwag of ON, zijn eigen pasvorm en expertise. Heb je een iets bredere pasvorm dan is de kans groot dat je een fijne wandelschoen vindt van het merk Meindl. Toch heeft ook Hanwag, een merk dat vaak smaller valt, wandelschoenen die geschikt zijn voor mensen met een Hallux Valgus en dus bredere voet. Heb je een wat smallere pasvorm? Neem dan eens een kijkje bij wat Lowa modellen.